paaricia
Fanka BB :)
Pamciaw w szoku jestem!! I to akurat u Lenki!! Nie wiem czy ktokolwiej jeszcze na forum ma pania do sprzatania, i to wlasnie u CIebie, gdzie zakladam, ze wszystko az lsni (nie to co u mnie :
;D) zalapaly sie robalska!! Bardzo wspolczuje. No ale faktycznie ulga, ze juz wiadomo co jest grane. Mam nadzieje, ze to sie jakos latwo i bezbolesnie wytepia?
Agnes - Atus tez sie nie przekreca. :
Kiedys sie przekrecal troche (moze przez przypadek??) a teraz znowu nie. Jak lezy na pleckach to czesto robi luk i przekreca sie na bok, ale b,b. zadko przekreca sie na brzuch. Na brzuchu natomiast robi Malysza alias pingwinka prawie caly czas i nie przekreca sie na plecki (iedys duzo i swiadomie przekrecal sie z brzuszka na plecki). Jakos jeszcze sie tym nie martwie, ale bede go czesciej na brzuszek kladla. Nie klade go czesto, bo Maly wciaz stosunkowo duzo wymiotuje, wiec musze co najmniej 1.5h odczekac po jedzeniu zeby Go klasc i zeby wszystkoego nie zwrocil, a z reguly juz po tym czasie to jest spiacy, a jak sie obudzi to glodny i tak w kolko. No ale postaram sie jakos i tak znalezc sposob i klasc Go wiecej...
Agnes - Atus tez sie nie przekreca. :