reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrada

Skoro wybrał kasę, a nie syna to zwykły skur*iel z niego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niech lepiej sie od Was odczepi. Niech mały nie wie jakim złamasem jest jego stary i że wolał panienkę z kasą od niego.

reklama
Dawno mnie tu nie było.Przeczytałam wszystkie wasze wypowiedzi i powiem wam nie po raz pierwszy zresztą,że wiele kobiet tych zdradzonych za tę sytuację wini tę trzecią..bo tak jest najłatwiej ale ja osobiście nigdy się z tym nie zgodze.Winni są partnerzy czy małżonkowie- chociażby dlatego,że coś w tym związku jest nie tak.W związku gdzie jest prawdziwa miłośc nie ma miejsca na zdrade .Może to co teraz napisze wyda wam się sloganem,ale często nasza niejednokrotnie bezpodstawna zazdrośc podejrzliwośc prowadzi do tego,że partner w końcu robi skok w bok bo ma dosyc podejrzeń ,awantur itp.a tak to jak słucha to wie za co.Ja kiedyś byłam w chorym związku i wiem,że zrówno ja jak i eks p[opełnialiśmy błedy.Teraz od 6 lat jestem z facetem który mi ufa i ja jemu.Nie ma u nas głupiej zazdrości,bezpodstawnych podejrzen czy czegoś w tym rodzaju,a to,że czasami spojrzy na inną kobietę wcale nie jest czymś nienormalnym ..martwiłabym się tym,że właśnie nie patrzy bo bałabym się,że jest z nim coś nie tak. A co do Ciebie Cara to niepotrzebnie rozdrapujesz swoje rany.Powinnaś się pogodzic z myślą że on odszedł do innej.Przecież niczego nie zmienisz.

Cara skoro chciał spotykać się w wiadomym celu to widzisz teraz kim, lub czym dla niego jesteś.....panną do bzykania.:baffled:Nareszcie spotkałaś kogoś fajnego. Mam nadzieję, że Ci się uda stworzyć szczęśliwy związek z kimś kto zasługuje na Twoją miłość i zapominsz o tym chu**

Cara dawno nie pisałam,ale czytałam cały czas.Ciesze się ,że znalazłaś faceta dobrego dla ciebie i Adasia.Życze żebyś go pokochała i żeby było wam dobrze.Tamtem ma teraz to na co zasłuzył po twoim smsie do niej.Jesteś piękną dziewczyną,patrząc po twoim zdjęciu i jeszcze dużo szczęścia cię spotka.

reklama
Cara dawno nie pisałam,ale czytałam cały czas.Ciesze się ,że znalazłaś faceta dobrego dla ciebie i Adasia.Życze żebyś go pokochała i żeby było wam dobrze.Tamtem ma teraz to na co zasłuzył po twoim smsie do niej.Jesteś piękną dziewczyną,patrząc po twoim zdjęciu i jeszcze dużo szczęścia cię spotka.

Ale jego NARZECZONA napewno mi nie uwierzyla :]...

Do góry