reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrada

reklama
mija można sprawdzić nie znajac hasła,ale to chyba zalezy u mnie można, u mojego męża nie:) ja też bym powiedziała,że widzialam, i wcale nie znaczy,że chciał zostać złapany, to,że nie usunął wiadomości, po prostu ni spodziewał się,że mija to sprawdzi...ale dla mnie dużo więcej informacji ma w sobie telefon:)

Wrodzona wada postawy u faceta-dupa na boku:baffled:
:-D:-D:-Ddobre

Mija....tylko jak długo Ty jeszcze to wytrzymasz, zanim się rozsypiesz? Wiem (trochę z własnego doświadczenia), że to cholernie boli, a na dłuższą metę to niszczenie siebie:-(
Nie wiem, może jednak powiedz otwarcie, że wiesz...bo tak, to jaki sens, Ty się zadręczasz, pewnie jesteś ''zgryźliwa'', masz wszystkiego dosyć-bo masz prawo. A on dalej myśli, że taki sprytny, a Ty taka zołza i nie wiedzieć o co się wkurzasz. Powiedz że wiesz i zapytaj co dalej, bądź co bądź ty tylko sprawdziłaś gg...zdrada to już cięższa kategoria więc nie ma prawa odwracać kota ogonem i tego właśnie Ci wyrzucać:wściekła/y:.

U nas "kochany" tatus ma juz dupe na boku (starczyl na to weekend)...

Wyprowadza sie do wrocka do nowej pracy, bedzie tez blisko niej bo beda razem nawet pracowac...
Do tej pory noe wyrazil nawet checi przed wyjazdem zeby malego zobaczyc...
Zreszta juz zapowiedzialam ze go nie wpuszcze, wizyty ma w 2 i 4 sobote miesiaca ustalone sadownie wiec niech sie wtedy zjawi synka ogladac :-/

Powiedziałam mu że wiem.Oczywiście jak to facet wszystkiego się wyparł.Stwierdział ,że ona tak gadała bo by chciała,a nie dlatego że tak było.Ja przeczytałam pamietnik z tamtego czasu(okres wakacji kiedy ja byłam w ciąży).Pisał do niej smsy,dzwonił ona do niego także.Też mu o tym powiedziałam.Wypiera się ,że ona brzydka,że rozmawiał z nią wtedy może z 4 razy. Spytała tez o tą do której teraz pisał.Też powiedziałże widział się z nią ze4 razy i to zawsze w towarzystwie innych osób,że nigdy sam na sam z nia nie rozmawiał. Powiedział,żebym nie przejmował się plotkami ,bo sie nerwowo wykończe. Za dużo zbiegów okolicznośći jak na plotki.:-(

Niestety za duzo... Po z atym w kazdej plotce jest ziarno prawdy...

No ale po jaką cholerę szuka atrakcji- ma rodzinę to niech siedzi na dupie z rodziną, a na piwko to niech się z facetami chodzi. Co to za stwierdzenie "widziałem się z nią tylko ze 4 razy"- no ale po co choćby jeden raz umawia się z inną?

Ja juz o 1 raz bym zrobila awanture...
I zreszta robilam....

Bylam zdradzona kilka razy. Nie wiem ile razy w sposob fizyczny... Za duzo lez wylałam na to. Nie warto sie meczyc...

reklama
Czyli według jego toku myślenia ty też możesz wybrać sobie jakiegoś faceta- np. z ogłoszenia i umówić się z nim kilka razy, a co na tych spotkaniach się dzieje to już będzie wasza sprawa- tak jak on się wytłumaczysz że przecież ten facet jest brzydki...

Do góry