reklama
Dokładnie Miller nie ma sie czym przejmowac, na wszystko przyjdzie czas
Pawełek i tak pięknie sobie radzi, a tak jak pisze wikiwerka, napewno szybko dogodni i wszystko się wyrówna...
Kiedys pediatra mi mówiła, że wcześniaczki to nawet do 2 lat mogą "wyrównywać" rozwój fizyczny
A my tez stosujemy numer z telewizorem, Kuba potrafi tak nawet się unosić z 5-10 minut ;D taki zaciekawiony
A jak sie mu tylko wejdzie w kadr to juz jest afera ;D ;D
Byliśmy na konsulatcji rehabilitacyjnej, i bedziemy ćwiczyć
Pani doktor powiedziała, ze wszystko jest wporzadku, ale lepiej teraz chuchać na zimne i troszkę poćwiczyć..
Pawełek i tak pięknie sobie radzi, a tak jak pisze wikiwerka, napewno szybko dogodni i wszystko się wyrówna...
Kiedys pediatra mi mówiła, że wcześniaczki to nawet do 2 lat mogą "wyrównywać" rozwój fizyczny
A my tez stosujemy numer z telewizorem, Kuba potrafi tak nawet się unosić z 5-10 minut ;D taki zaciekawiony
A jak sie mu tylko wejdzie w kadr to juz jest afera ;D ;D
Byliśmy na konsulatcji rehabilitacyjnej, i bedziemy ćwiczyć
Pani doktor powiedziała, ze wszystko jest wporzadku, ale lepiej teraz chuchać na zimne i troszkę poćwiczyć..
Cześc wszystkim
Jestem tu, żeby się pochwalić przełomem:
W poniedziłek Zuzia została rozintubowana i podłaczona do CPAP-u. Na oko radziła sobie nieźłe, płucka ładnie pracowały, była różowa, rengen płuc nic nie wykazał, na oko wyglądało dobrze, ale niestety badania krwi się pogarszały(nie radziła sobie z wydalniem CO2) i po 7 godzinach znów ją zaintubowali
Jednak Zuzi wyraźnie spodobało się samodzielne oddychanie i w środę nad ranem sama sobie wyjęła rurkę od respiratora :laugh: i tak oddycha sama do dziś a od wczoraj jest tylko pod budką z tlenem!
Jestem z niej bardzo dumna i szczęśliwa...... szczęsliwa podwójnie, bo wczoraj pierwszy raz ja wzięłam (a właściwie dostałam ) na ręce i dałam całuska w czółko.
Mówię wam!!! to super uczucie jak po tak dlugim czasie, kiedy oglądało się dziecko tytlko przez szybke inkubatora, można wziąśc je na ręce.
JEST SUPER :
Jestem tu, żeby się pochwalić przełomem:
W poniedziłek Zuzia została rozintubowana i podłaczona do CPAP-u. Na oko radziła sobie nieźłe, płucka ładnie pracowały, była różowa, rengen płuc nic nie wykazał, na oko wyglądało dobrze, ale niestety badania krwi się pogarszały(nie radziła sobie z wydalniem CO2) i po 7 godzinach znów ją zaintubowali
Jednak Zuzi wyraźnie spodobało się samodzielne oddychanie i w środę nad ranem sama sobie wyjęła rurkę od respiratora :laugh: i tak oddycha sama do dziś a od wczoraj jest tylko pod budką z tlenem!
Jestem z niej bardzo dumna i szczęśliwa...... szczęsliwa podwójnie, bo wczoraj pierwszy raz ja wzięłam (a właściwie dostałam ) na ręce i dałam całuska w czółko.
Mówię wam!!! to super uczucie jak po tak dlugim czasie, kiedy oglądało się dziecko tytlko przez szybke inkubatora, można wziąśc je na ręce.
JEST SUPER :
samotna mama
Fanka BB :)
Brawo Zuzia!!!! Oby tak dalej, bo mamusia napewno nie umie sie doczekac kiedy po raz pierwszy obudzisz ją w srodku nocy na jedzonko . A tak poważnie bardzo się cieszę że Twoja córeczka tak świtnie sobie radzi. Napewno bedzie coraz lepiej! Pozdrawiam.
Jeeeju abrzuzka niemasz pojęcia jak bardzo się cieszę, aż mi łezka się w oku zakręciła
Doskonale wiem co teraz przeżywasz, dużo z nas przechodziło podobne chwile
Zuzia jest bardzo silną dziewczynką!!! Teraz już tylko do przodu!!
Ucałuj ją od nas w czółko I wpadaj tu jak tylko znajdziesz chwilkę...
Doskonale wiem co teraz przeżywasz, dużo z nas przechodziło podobne chwile
Zuzia jest bardzo silną dziewczynką!!! Teraz już tylko do przodu!!
Ucałuj ją od nas w czółko I wpadaj tu jak tylko znajdziesz chwilkę...
kaśka k
fotki cudne jak zwykle
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
reklama
asiuleks
Jonatan - super koszulka I taki pyzolek sie z niego fajny robi ;D
Daria - śliczna z niej dziewczynka - bedzie miala powodzenie u chłopcow ;D
Bardzo mi sie podoba jej ostatnie zdjecie - jest na nim podobna do mojego Kubusia jak byl maly :laugh:
Daria - śliczna z niej dziewczynka - bedzie miala powodzenie u chłopcow ;D
Bardzo mi sie podoba jej ostatnie zdjecie - jest na nim podobna do mojego Kubusia jak byl maly :laugh: