reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG naszych Fasoleczek:))

reklama
śliczne wasze maleństwa.
Ja dziś po usg nie dostałam fotek, bo coś tam zepsute było, ale T. nakręcił filmik.
Dobre i to :)
[video=youtube;BFK13cP_jJ8]http://www.youtube.com/watch?v=BFK13cP_jJ8[/video]

Super filmik czuje sie jakbym byla z Toba na wizycie. A najbardziej nie lubie jak lekarze ; mowia a kto to bedzie w 100% dowiemy sie po porodzie::-).
Fajny masz glos, taki delikatny.

Ostatnia edycja:
Sara dzięki ja tam nie lubię swojego głosu nagranego słuchać hihi
A co do płci to mi te 99 % starcza ten 1% niech zostanie na porodówkę

pysia super filmik ,
ja z mojego dzisiejszego usg mam tylko ucho w 3d reszty nie dalo rady zrobic obrocony glowka w dol i wstydliwy nie chcial sie pokazac a jak juz sie obrucil to raczkami sie bawil ,ale jedno co najbardziej slodkie bylo widac jak otwiera oczy az sie poplakalam na tym fotelu:-D
potem wkleje ucho ;-)

pysia_23 cudowny filmik :tak:
emilia1103 wklejaj ucho swojego słodziaka, ja nawet nie wiem czy mój lekarz robi usg 3d, muszę się teraz go zapytac, bo nigdy nie proponował, zawsze zwykłe usg robił. A tak wogóle ile płacicie za takie usg 3d? bo nawet się nie orientuje w cenie.

pysia_23 cudowny filmik :tak:
emilia1103 wklejaj ucho swojego słodziaka, ja nawet nie wiem czy mój lekarz robi usg 3d, muszę się teraz go zapytac, bo nigdy nie proponował, zawsze zwykłe usg robił. A tak wogóle ile płacicie za takie usg 3d? bo nawet się nie orientuje w cenie.

jak mi robi zwykle USG to mi zawsze pokaze w 3d i jedno zdiecie zrobi ,atak ogolnie to bierze 200pln + do tego plytka inne bajery

wklejam ucho:-D 31tc i 4 dni
ucho 001.jpg

reklama
Do góry