reklama
P
pysia_23
Gość
śliczne wasze maleństwa.
Ja dziś po usg nie dostałam fotek, bo coś tam zepsute było, ale T. nakręcił filmik.
Dobre i to
[video=youtube;BFK13cP_jJ8]http://www.youtube.com/watch?v=BFK13cP_jJ8[/video]
Ja dziś po usg nie dostałam fotek, bo coś tam zepsute było, ale T. nakręcił filmik.
Dobre i to
[video=youtube;BFK13cP_jJ8]http://www.youtube.com/watch?v=BFK13cP_jJ8[/video]
Saraa
Fanka BB :)
Super filmik czuje sie jakbym byla z Toba na wizycie. A najbardziej nie lubie jak lekarze ; mowia a kto to bedzie w 100% dowiemy sie po porodzie::-).
Fajny masz glos, taki delikatny.
Fajny masz glos, taki delikatny.
Ostatnia edycja:
P
pysia_23
Gość
Sara dzięki ja tam nie lubię swojego głosu nagranego słuchać hihi
A co do płci to mi te 99 % starcza ten 1% niech zostanie na porodówkę
A co do płci to mi te 99 % starcza ten 1% niech zostanie na porodówkę
onionek
happy mama
slodki filmik :-)
emilia1103
pysia super filmik ,
ja z mojego dzisiejszego usg mam tylko ucho w 3d reszty nie dalo rady zrobic obrocony glowka w dol i wstydliwy nie chcial sie pokazac a jak juz sie obrucil to raczkami sie bawil ,ale jedno co najbardziej slodkie bylo widac jak otwiera oczy az sie poplakalam na tym fotelu
potem wkleje ucho ;-)
ja z mojego dzisiejszego usg mam tylko ucho w 3d reszty nie dalo rady zrobic obrocony glowka w dol i wstydliwy nie chcial sie pokazac a jak juz sie obrucil to raczkami sie bawil ,ale jedno co najbardziej slodkie bylo widac jak otwiera oczy az sie poplakalam na tym fotelu
potem wkleje ucho ;-)
pysia_23 cudowny filmik
emilia1103 wklejaj ucho swojego słodziaka, ja nawet nie wiem czy mój lekarz robi usg 3d, muszę się teraz go zapytac, bo nigdy nie proponował, zawsze zwykłe usg robił. A tak wogóle ile płacicie za takie usg 3d? bo nawet się nie orientuje w cenie.
emilia1103 wklejaj ucho swojego słodziaka, ja nawet nie wiem czy mój lekarz robi usg 3d, muszę się teraz go zapytac, bo nigdy nie proponował, zawsze zwykłe usg robił. A tak wogóle ile płacicie za takie usg 3d? bo nawet się nie orientuje w cenie.
emilia1103
pysia_23 cudowny filmik
jak mi robi zwykle USG to mi zawsze pokaze w 3d i jedno zdiecie zrobi ,atak ogolnie to bierze 200pln + do tego plytka inne bajery
emilia1103
reklama