reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG naszych Fasoleczek:))

reklama
śliczne wasze maleństwa.
Ja dziś po usg nie dostałam fotek, bo coś tam zepsute było, ale T. nakręcił filmik.
Dobre i to :)
[video=youtube;BFK13cP_jJ8]http://www.youtube.com/watch?v=BFK13cP_jJ8[/video]

Super filmik czuje sie jakbym byla z Toba na wizycie. A najbardziej nie lubie jak lekarze ; mowia a kto to bedzie w 100% dowiemy sie po porodzie::-).
Fajny masz glos, taki delikatny.

Ostatnia edycja:
Sara dzięki ja tam nie lubię swojego głosu nagranego słuchać hihi
A co do płci to mi te 99 % starcza ten 1% niech zostanie na porodówkę

pysia super filmik ,
ja z mojego dzisiejszego usg mam tylko ucho w 3d reszty nie dalo rady zrobic obrocony glowka w dol i wstydliwy nie chcial sie pokazac a jak juz sie obrucil to raczkami sie bawil ,ale jedno co najbardziej slodkie bylo widac jak otwiera oczy az sie poplakalam na tym fotelu:-D
potem wkleje ucho ;-)

pysia_23 cudowny filmik :tak:
emilia1103 wklejaj ucho swojego słodziaka, ja nawet nie wiem czy mój lekarz robi usg 3d, muszę się teraz go zapytac, bo nigdy nie proponował, zawsze zwykłe usg robił. A tak wogóle ile płacicie za takie usg 3d? bo nawet się nie orientuje w cenie.

pysia_23 cudowny filmik :tak:
emilia1103 wklejaj ucho swojego słodziaka, ja nawet nie wiem czy mój lekarz robi usg 3d, muszę się teraz go zapytac, bo nigdy nie proponował, zawsze zwykłe usg robił. A tak wogóle ile płacicie za takie usg 3d? bo nawet się nie orientuje w cenie.

jak mi robi zwykle USG to mi zawsze pokaze w 3d i jedno zdiecie zrobi ,atak ogolnie to bierze 200pln + do tego plytka inne bajery

wklejam ucho:-D 31tc i 4 dni
ucho 001.jpg

reklama
Do góry