reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG naszych Fasoleczek:))

A to Kaska w 29+1 :)
K2 170610.jpgK 170610 1.jpg

reklama
skanuj0001.jpg
Witam dawno mnie tu nie byłó ale codziennie was czutam i oglądam wasze zdjęcia,my wczoraj po wizycie i musiałam Wam sie pochwalić moją Madzią-na pierwszym zdjeciu jest rączka mzłej,na drugim Madzia uśmiecha się do mamy a na trzecim mała pokazuję cała bużke.Pozdrawiam wrzystkie Brzuszki:-).

Marcelek.jpg
Witajcie Mamusie Wrześniowe :)
A tutaj ja się chwalę naszym Marcelkiem Mikołajkiem :)
Zasłonił się rączką na usg - wstydził się chyba ;)

reklama
Fajnie obejrzeć już takie dojrzałe bużki, teraz to niewiele więcej się zmiesci na ekranie :-)
Trixi- Kaska jest pięknista, Gizelka - ale uroczy Twój Michaś, a ten nosek to tylko tak wychodzi w profilu 2d, ale tak czy inaczej mały slicznioszek.
Mama Iza - Marcelek słodziuchny i wstydliwy ;-) :-)

Do góry