reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG naszych Fasoleczek:))

22marietta -ślicznie widać Twojego maluszka na tym skanie.
Czyli podawana długość płodu to z przykurczonymi nóżkami :happy:
Ja idę jutro do gina, jeśli zrobi nam jutro USG zawołam tatusia z korytarza, żeby mógł obejrzeć fasolinkę :)
Jak wspaniale, że mamy takie forum i możemy powymieniac się swoimi radościami :)Gdy chodziłam w ciązy 19 lat temu, z trudem zdobywałam wiedzę ze starych i nowszych wydań książkowych, ale to nie było to. I USG- pamiętam że robione przez powloki brzuszne i kompletnie nic nie umiałam tam dostrzec.

reklama
ŚLICZNE WASZE MALUSZKI!!
JA NIESTETY MUSZĘ SIĘ Z WAMI POŻEGNAĆ !!
JUŻ NIE USŁYSZE BICIA SERDUSZKA MOJEGO OKRUSZKA ANI JEGO TWARZYCZKI!!
Lecz za WAS TRZYMAM KCIUKI !!!

Oto moje szczescie ma 8tyg i 1dzien:))
widzialam serduszko i jest wszytko OKEY!!!:happy:
nastepne ugs za miesiac...
cos cudownego widziec jak serduszko bije:))
UDALO SIE ALE JESTEM SZCZESLIWA!!!!!JESTESMY!!!!!!

Załączniki

• DSC02274a.jpg
    DSC02274a.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 80
przyszla_mama81 moje gratulacje! Ja już nie mogę się doczekać USG, niech mi lepiej ciśnienia nie mierzy bo znowu będzie mega wysokie ( tak jak przy ogłoszeniu że jestem w ciąży) :-D

przyszla_mama81 śliczna maleńka kruszynka a może kruszynek... :)
zgadzam się- super że istnieje takie forum można spotkać tu dużo miłych osób wymienić sie informacjami i wieleee się dowiedzieć oraz cieszyć sie szczęściem innych

Po dzisiejszej wizycie u lekarza mamy nowe foto fasolki :)
Mierzy już 2.41 cm i mielismy radośc posłuchać bicie maleńkiego serduszka.
TŻ dzisiaj po raz pierwszy był podczas badania USG, do tej pory czekał pod gabinetem. Cieszymy się !!!! :)))))))))))))))

reklama
Do góry