reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Zobacz załącznik 818420 To moze teraz? Swieżutkie. Chociaż z rana jest jakby mniejszy
[emoji15][emoji15][emoji15] szok, ale to może dlatego tak widać, bo chudzinka z Ciebie [emoji6]
Paraplu
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 818420 To moze teraz? Swieżutkie. Chociaż z rana jest jakby mniejszy
Jestem w szoku [emoji33][emoji33][emoji33] niesamowite [emoji16]
Ja nadal wygladam jak po dobrym obiedzie i czekam na taki balonik [emoji7]
<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
My w 14 tyg i 4 dniu, 3 kg na +
Hej dziewczyny, to i ja pierwszy raz wrzucę zdjęcia Usg genetyczne w 13 tyg 3 dni. Pan Doktor powiedział, że się ładnie ustawiał/a do badania
I brzuch z dziś, czyli 13 tyg i 6 dni (+ 1kg):
pierwszy raz od 3 miesięcy pomalowałam paznokcie zwykłym lakierem Wcześniej cały czas hybrydy, a teraz jakoś się boję uczulenia, albo coś..
I brzuch z dziś, czyli 13 tyg i 6 dni (+ 1kg):
pierwszy raz od 3 miesięcy pomalowałam paznokcie zwykłym lakierem Wcześniej cały czas hybrydy, a teraz jakoś się boję uczulenia, albo coś..
Ostatnia edycja:
izabelaaa
Fanka BB :)
Ja jadę hybrydami już ładnych parę lat i nie przestaję. Nie jest to szkodliwe w ciąży
Ja jadę hybrydami już ładnych parę lat i nie przestaję. Nie jest to szkodliwe w ciąży
Ja robiłam sobie hybrydy przez rok i nic nie było. A bardzo je lubię. Koleżankę po jakimś czasie uczuliły i stąd ja dmucham na zimne, ale chciałabym :-)
reklama