reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Lorien wlasnie przed chwila rozwalila mnie na naszej klasie:-D a fotka po kapieli jest popprostu zajefajna!!
a loczkow juz nie komentuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D

reklama
Lorien, tak się zawsze zastanawiam kogo mi Emilka przypomina a ona jest podobna do Elfa z Władcy Pierścieni:tak::-). Przecudna po prostu;-). Mój faworyt to też zdjęcie po kąpieli, co za minka:-D

Lorien Emi jest przecudna w tych loczkach.
Dzięki dziewczyny za pochwały. A tak dla wyjaśnienia to te dziwne sukienki to tradychyjne stroje do tańca irlandzkiego, który Patrycja trenuje juz od roku. Zdjęcie jest z tegorocznych zawodów (dla wyjaśnienia na zdjęciu jest Patrycja z koleżanką z klasy a nie z Marysią :-D:-D)
No a teraz jak się naumiałam to was pozanudzam zdjęciami :-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• P1010798.JPG
    P1010798.JPG
    41 KB · Wyświetleń: 16
  • P1010821.JPG
    P1010821.JPG
    49,3 KB · Wyświetleń: 19
  • P1010826.JPG
    P1010826.JPG
    53,8 KB · Wyświetleń: 19
  • P1010845.JPG
    P1010845.JPG
    72 KB · Wyświetleń: 16
  • P1010855.JPG
    P1010855.JPG
    46,8 KB · Wyświetleń: 18
reklama
Gracjanek super wcina-oj zeby moj tak chcial:sorry2:on jakos za twarogami i w ogole serkami nie jest:wściekła/y::wściekła/y:

Agata boskie foty, jak spi w krzeselku jest tak przeslodka ze normalnie tylko ja wycalowac a brudasek na plazy - ehh cudnie:tak::tak:i co ona taka opalona?? przeciez tam u was pada ciagle:confused::-D:-Dsolarium:laugh2::laugh2::rofl2:

Do góry