reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Majuś ... tobie nie mogę niczego odmówić .... obiecuję, popracuję nad tym ;-)Tikus....apropo....Mateuszka tez juz dawno nie pokazywalas....plisssss;-)
Ale z Błażejka ... już duży chłopczyk, przystojniacha :-)
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Antosiowa Antos oczywiscie tez jest sliczny, przystojny i wogole. Jak zaczynalam pisac tamtego posta to o nim myslalam, a potem w trakcie jakos mi ucieklo. Psieplasiam....
Antosiowa Antoś rewelacyjny! ta jego minka jest zawsze powalająca. mały przystojniak.
Apropo jaki Antek ma rozmiar stópki, bo na jednym ze zdjęć wygląda na to, że spory
Ja też czekam na fotkę brzusia...bo nic a nic nie widać
nasze rodzinki też nam już kibicują żebyśmy nad drugim pracowali. My milczymy, ale swoje sobie myślimy... Zbliża się 2009 ;-)
Marita Błażejek fajowy!
Antenka Hubcio i Ty super! A jego nowa fryzurka fajna, lepiej mu będzie z krótkimi włoskami latem...
Fajny i duży facecik
Apropo jaki Antek ma rozmiar stópki, bo na jednym ze zdjęć wygląda na to, że spory
Ja też czekam na fotkę brzusia...bo nic a nic nie widać
nasze rodzinki też nam już kibicują żebyśmy nad drugim pracowali. My milczymy, ale swoje sobie myślimy... Zbliża się 2009 ;-)
Marita Błażejek fajowy!
Antenka Hubcio i Ty super! A jego nowa fryzurka fajna, lepiej mu będzie z krótkimi włoskami latem...
Fajny i duży facecik
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
No własnie nie ma dużej stópki, nosi rozmiar 20-21, zależy od butów, pomyka jeszcze czasem w starych tenisówkach w rozmiarze 19Antosiowa Antoś rewelacyjny! ta jego minka jest zawsze powalająca. mały przystojniak.
reklama
Antosiowa, no to dawaj zdjęcie brzucha:-):-):-).
Tak, tak, tak :-):-):-):-):-):-)
Błażejek ma tak duży basen, że zajmuje cały balkon ... ten to ma dobrze ;-) Super chłopak i fryzurka też ładna.
Antoś to po prostu rewelacja! Te zdjęcia nad jeziorkiem są bombowe A ty Antosiowa wyglądasz extra ... ale zupełnie bym nie powiedziała, że jesteś w ciąży, bo na zdjęciu nic nie widać ;-)
Hubert świetnie wygląda, a fryzurka rewelacja. Teraz pewnie będzie mu lepie, nie będzie tak gorąco.
Podziel się: