reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Antenka ... ale z Hubcia śliczny i słodki chłopak :tak::tak::-) ... no i super wygląda w nowej fryzurce :-):tak: ... a jak Wam w ogóle poszło to pierwsze poważne obcinanie???

My w zeszłym tygodniu też Witkowi obcinaliśmy włoski po raz pierwszy. U teściowej była fryzjerka i wzięła się za jego fryz ;-) Było trochę płaczu, ale udało się. We trójkę go zabawialiśmy, by ona mogła mu ściąć włoski. Loczek zostawiłam sobie na pamiątkę :tak::-D
A jak było u innych styczniaków z obcinaniem?

My obcinlismy maszynka tatus trzymal a mama obcinala. Nie bylo tak zle ale sie wiercil strasznie. Pierwszego dnia ciecie a drugiego rownanie efekt jak widac moze byc.:-):-):-):-)

Dokladnie Lorien cale szczescie ze nie musisz tego robic. Hubcio mial juz tak dlugie wlosy ze wszyscy brali go za dziewczynke (glupolki nie widzieli ze caly na niebiesko:-D:-D:-D:-D:-D) i strasznie mu bylo goraca. Ale jak cielam to mi reka drzala bo szkoda takich fajnych loczkow juz mozna bylo kitki robic;-);-);-);-);-)

Pewno, że szkoda, ale nie ma co męczyć dziecka. Emilce się kręcą więc nawet kitek robić nie trzeba.

Ale co do kitek... wstawiałam już na NK ale niektóre z Was mogły nie widzieć..
emikady1.jpg

teraz już szepczę do Was: dobranoc

Chłopcy goruja w galerii, ale nie ma sie co dziwić jak tacy przystojni:tak:. Emilka tylko dzielnie reprezentuje płec piękna no bo faktycznie piękna:tak:

My strzygliśmy Antka już chyba ze cztery razy i nigdy nie było problemu. Wkładamy go do wanny a tatuś jeździ maszynką synowi po głowie. Antek nawet nie zwraca uwagi, że coś mu brzęczy koło ucha:-D. Jedyny problem w tym, że on strasznie aktywny jest podczas tego zabiegu i na drugi dzień też zazwyczaj potrzebne sa poprawki:-p

reklama
Kitki Emilki super i zazdroszczę Ci Lorien, że nie musisz jej włosków obcinać :tak:. Bombowe ma te swoje loczki :-):tak:

Trochę Matiego ;-)

1. ... i niech ktoś powie, że wyglądam tutaj jak ... dziewczynka :baffled::angry::-D;-)

To co faceci lubią najbardziej ;-)

No dobra ... bez szaleństw, bo mama nie pozwoli mi potem prowadzić samochodu :-D:-D

... z tatusiem :-)

... to nie ja :no: ... to moja siostra :-p:-D:rofl2:

W lesie najfajniejsze są patyki i kamienie :baffled:;-)

Nie, to nie mój samolot ... tylko ... tatusia :-D:rofl2:;-)

A i akrobatyka zaczyna mnie coraz bardziej fascynować ... szczególnie, że można na to krzesło wejść jedną stroną ... a wyjść drugą ... zaliczając przy tym czasem upadek na głowę :baffled:

Fryzura po spaniu :-D:-D

Do góry