reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Antenka ... ale z Hubcia śliczny i słodki chłopak :tak::tak::-) ... no i super wygląda w nowej fryzurce :-):tak: ... a jak Wam w ogóle poszło to pierwsze poważne obcinanie???

My w zeszłym tygodniu też Witkowi obcinaliśmy włoski po raz pierwszy. U teściowej była fryzjerka i wzięła się za jego fryz ;-) Było trochę płaczu, ale udało się. We trójkę go zabawialiśmy, by ona mogła mu ściąć włoski. Loczek zostawiłam sobie na pamiątkę :tak::-D
A jak było u innych styczniaków z obcinaniem?

My obcinlismy maszynka tatus trzymal a mama obcinala. Nie bylo tak zle ale sie wiercil strasznie. Pierwszego dnia ciecie a drugiego rownanie efekt jak widac moze byc.:-):-):-):-)

Dokladnie Lorien cale szczescie ze nie musisz tego robic. Hubcio mial juz tak dlugie wlosy ze wszyscy brali go za dziewczynke (glupolki nie widzieli ze caly na niebiesko:-D:-D:-D:-D:-D) i strasznie mu bylo goraca. Ale jak cielam to mi reka drzala bo szkoda takich fajnych loczkow juz mozna bylo kitki robic;-);-);-);-);-)

Pewno, że szkoda, ale nie ma co męczyć dziecka. Emilce się kręcą więc nawet kitek robić nie trzeba.

Ale co do kitek... wstawiałam już na NK ale niektóre z Was mogły nie widzieć..
emikady1.jpg

teraz już szepczę do Was: dobranoc

Chłopcy goruja w galerii, ale nie ma sie co dziwić jak tacy przystojni:tak:. Emilka tylko dzielnie reprezentuje płec piękna no bo faktycznie piękna:tak:

My strzygliśmy Antka już chyba ze cztery razy i nigdy nie było problemu. Wkładamy go do wanny a tatuś jeździ maszynką synowi po głowie. Antek nawet nie zwraca uwagi, że coś mu brzęczy koło ucha:-D. Jedyny problem w tym, że on strasznie aktywny jest podczas tego zabiegu i na drugi dzień też zazwyczaj potrzebne sa poprawki:-p

reklama
Kitki Emilki super i zazdroszczę Ci Lorien, że nie musisz jej włosków obcinać :tak:. Bombowe ma te swoje loczki :-):tak:

Trochę Matiego ;-)

1. ... i niech ktoś powie, że wyglądam tutaj jak ... dziewczynka :baffled::angry::-D;-)

To co faceci lubią najbardziej ;-)

No dobra ... bez szaleństw, bo mama nie pozwoli mi potem prowadzić samochodu :-D:-D

... z tatusiem :-)

... to nie ja :no: ... to moja siostra :-p:-D:rofl2:

W lesie najfajniejsze są patyki i kamienie :baffled:;-)

Nie, to nie mój samolot ... tylko ... tatusia :-D:rofl2:;-)

A i akrobatyka zaczyna mnie coraz bardziej fascynować ... szczególnie, że można na to krzesło wejść jedną stroną ... a wyjść drugą ... zaliczając przy tym czasem upadek na głowę :baffled:

Fryzura po spaniu :-D:-D

Do góry