reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

........

Załączniki

• DSC00368.JPG
    DSC00368.JPG
    124,8 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Antoś jaki już duży:szok:. Rewelacyjne zdjęcia w wodzie, a z nocnikiem na głowie wygląda jak kowboj:-) (Hania też ma takie zdjęcia:-D).
Antosiowa, a Ty gdzie masz brzuszek? Bo coś chyba Ci jeszcze nie rośnie:-p.

Żywa, to zdjęcie jest sprzed trzech tygodni i rzeczywiście niewiele na nim widać, ale przez ten czas brzuszek zdążył się juz nieco zaokrąglić:tak::-)

Slodziaczki Dzieciaczki. :tak::-D

Laurunia naprawde wyglada jak mala sciemniara. Jakby chodzila do przedszkola, to bym powiedziala, ze pewnie nie chce isc i dlatego udaje. ;-)
Nadia przesliczna w tym baseniku. Robert ostatnio ponad godzine sie w wodzie moczyl, w basenie, ale w domu. Niestety nie wpadlam na to zeby zrobic mu zdjecie. :zawstydzona/y:
Ale jutro jedziemy nad wode to mam nadzieje, ze wezme aparat, bo ostatnio jestem taka rozkojarzona, ze szok. :szok:
Blazejek :szok::szok: to napewno jest styczniak??? :-D

Dzieciaki bombowe wszytskie bez wyjątku :tak: Błażejka proszę nam pokazywać częściej:wściekła/y:
Antosiowa Mały w samochodzie wygląda super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nadia super dziewczynka ale i tak mi sie najbardziej podoba zdjęcie w podpisie :-p

Antosiowa ... Antek wyrósł faktycznie :tak:. Poważny mężczyzna się z niego robi :-);-). Zdjęcia rewelacyjne i Antoś jak zawsze boski :-):tak::-)

maja Ale Się Uśmiałam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Ona Na Chorą To Nie Wyglądała ..............z Tym Uśmiechem Wygląda Na Symulanta :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Laura Mimo Tych Kompresów Zadowolona że Ho Ho, Ktoś Tu Chyba Faktycznie ściemnia :-d

majka Skąd Ja Znam Ten łobuzerski Uśmiech :-d

maj Jak Bys Nie Powiedziala To Nigdy W Zyciu Nie Uwierzylabym Ze Ona Jest Chora I Ten Lobuzerski Usmiech Cudo.

laurka To Cię Nieźle Z Tą Chorobą ładuje :-p, Chyba Lubi Zwracać Na Siebie Uwagę ;-):-d.

slodziaczki Dzieciaczki. :tak::-d

laurunia Naprawde Wyglada Jak Mala Sciemniara. Jakby Chodzila Do Przedszkola, To Bym Powiedziala, Ze Pewnie Nie Chce Isc I Dlatego Udaje. ;-)
? :-d
hihi,ja wlasnie najbardziej ja kocham za to ,ze mimo goraczki ma taki slodziutki usmieszek:)))))

reklama
Do góry