reklama
A
ania_zywa
Gość
Antoś jaki już duży. Rewelacyjne zdjęcia w wodzie, a z nocnikiem na głowie wygląda jak kowboj:-) (Hania też ma takie zdjęcia).
Antosiowa, a Ty gdzie masz brzuszek? Bo coś chyba Ci jeszcze nie rośnie.
Antosiowa, a Ty gdzie masz brzuszek? Bo coś chyba Ci jeszcze nie rośnie.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Żywa, to zdjęcie jest sprzed trzech tygodni i rzeczywiście niewiele na nim widać, ale przez ten czas brzuszek zdążył się juz nieco zaokrąglić:-)
A
ania_zywa
Gość
Antosiowa, no to dawaj zdjęcie brzucha:-):-):-).
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Slodziaczki Dzieciaczki.
Laurunia naprawde wyglada jak mala sciemniara. Jakby chodzila do przedszkola, to bym powiedziala, ze pewnie nie chce isc i dlatego udaje. ;-)
Nadia przesliczna w tym baseniku. Robert ostatnio ponad godzine sie w wodzie moczyl, w basenie, ale w domu. Niestety nie wpadlam na to zeby zrobic mu zdjecie.
Ale jutro jedziemy nad wode to mam nadzieje, ze wezme aparat, bo ostatnio jestem taka rozkojarzona, ze szok.
Blazejek to napewno jest styczniak???
Laurunia naprawde wyglada jak mala sciemniara. Jakby chodzila do przedszkola, to bym powiedziala, ze pewnie nie chce isc i dlatego udaje. ;-)
Nadia przesliczna w tym baseniku. Robert ostatnio ponad godzine sie w wodzie moczyl, w basenie, ale w domu. Niestety nie wpadlam na to zeby zrobic mu zdjecie.
Ale jutro jedziemy nad wode to mam nadzieje, ze wezme aparat, bo ostatnio jestem taka rozkojarzona, ze szok.
Blazejek to napewno jest styczniak???
T
tynka
Gość
Dzieciaki bombowe wszytskie bez wyjątku Błażejka proszę nam pokazywać częściej
Antosiowa Mały w samochodzie wygląda super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nadia super dziewczynka ale i tak mi sie najbardziej podoba zdjęcie w podpisie
Antosiowa Mały w samochodzie wygląda super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nadia super dziewczynka ale i tak mi sie najbardziej podoba zdjęcie w podpisie
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Antosiowa ... Antek wyrósł faktycznie . Poważny mężczyzna się z niego robi :-);-). Zdjęcia rewelacyjne i Antoś jak zawsze boski :-):-)
maja Ale Się Uśmiałam
Ona Na Chorą To Nie Wyglądała ..............z Tym Uśmiechem Wygląda Na Symulanta :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
Laura Mimo Tych Kompresów Zadowolona że Ho Ho, Ktoś Tu Chyba Faktycznie ściemnia :-d
majka Skąd Ja Znam Ten łobuzerski Uśmiech :-d
maj Jak Bys Nie Powiedziala To Nigdy W Zyciu Nie Uwierzylabym Ze Ona Jest Chora I Ten Lobuzerski Usmiech Cudo.
laurka To Cię Nieźle Z Tą Chorobą ładuje , Chyba Lubi Zwracać Na Siebie Uwagę ;-):-d.
hihi,ja wlasnie najbardziej ja kocham za to ,ze mimo goraczki ma taki slodziutki usmieszek))))slodziaczki Dzieciaczki. :-d
laurunia Naprawde Wyglada Jak Mala Sciemniara. Jakby Chodzila Do Przedszkola, To Bym Powiedziala, Ze Pewnie Nie Chce Isc I Dlatego Udaje. ;-)
? :-d
marita21
Mama styczniowa 2007
Jakie śliczne te nasze dzieciaczki
reklama
Antos juz tez wyrosl,super!!!sliczny chlopczyk
Tikus....apropo....Mateuszka tez juz dawno nie pokazywalas....plisssss;-)
no wlasnieAntosiowa, no to dawaj zdjęcie brzucha:-):-):-).
Tikus....apropo....Mateuszka tez juz dawno nie pokazywalas....plisssss;-)
Podziel się: