reklama
Elma
Małgosia
A teraz marzy mi się lazania (jak to się pisze?) Nigdy nie robiłam......
Lasagne :-)
Ja chyba jutro zrobię pizzę takiego mi smaka narobiłyście
K
konto usuniete
Gość
fogia dopiero kilka dni jestem na swoim ale napewno kupie:-)
a przepis na dobry farsz do lazani ktos moze wrzucic bo tez bym wciagnela
a przepis na dobry farsz do lazani ktos moze wrzucic bo tez bym wciagnela
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Wow jakie pizze, podeslijcie tu do mnie jakiegos kucharza pizzomaniaka co by nam takie cudo przyrzadził.
Fifulec faktycznie przejęty rolą nieziemsko, prwdziwy szef kuchni
Małe Tynkówny pełen profesjonalizm, ze sprzetem łacznie. Przy okazji wyobrazam sobie jak sie laly tym drewnianym wałkiem od babci
Fifulec faktycznie przejęty rolą nieziemsko, prwdziwy szef kuchni
Małe Tynkówny pełen profesjonalizm, ze sprzetem łacznie. Przy okazji wyobrazam sobie jak sie laly tym drewnianym wałkiem od babci
K
konto usuniete
Gość
Martuchaa nie potrzebuje wałka, z racji braku drugiej połowy, ale .... lepiej zaopatrzyć się zawczasu, a nuż się jakiś przypląta.
o tym nie pomyslalam, zaraz lece do techo:-)
F
fogia
Gość
Lorien przecież właśnie o tym myślałam. Trzeba być przygotowaną na każdą okazję.
Alez strasznie dawno nie ogladalam naszych bobasow ups sorry preciez to juz nie bobasy ale duze dzieciaki:-):-):-):-). Wybaczcie ze nie skomentuje wszystkich osobno bo by wuszedl niezly elaborat. Wszystkie cuuuuuuuuuuuudne i jak urosly. Jak tylko zainstalujemy nowy komputer to wrzuce troszke naszych.
no bo przecież aż samo się nasuwa, nie? Jak można być gospodynią bez walka???Lorien przecież właśnie o tym myślałam. Trzeba być przygotowaną na każdą okazję.
Martuchaa prosimy o zdjęcie nowego nabytku, cobyśmy mogły przyjąć Cię do grona mądrych i przezornych bab ;-):-)
reklama
K
konto usuniete
Gość
bylam w techo a kupic zapomnialam