reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Monia słodki ten Twój świąteczny pierniczek, moje dziecko tez z tych wyjadających, chtnie zwykle pomaga i kończy sie podobnie, wszystko wyjedzone
Ela matko jaki guz, do guzów jestem przyzwyczajona ale jak widze takie okazy to az mi sie słąbo robi. Co do włosów Fila to kurcze ma czupryne jakby miał 5 lat, a nie niespełna dwa.
Ela matko jaki guz, do guzów jestem przyzwyczajona ale jak widze takie okazy to az mi sie słąbo robi. Co do włosów Fila to kurcze ma czupryne jakby miał 5 lat, a nie niespełna dwa.
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Tynka, nie chce oczarować, ale dziewzcynki są przecudne!!!
A Filipek? Guz ogromnie duży Ja nie przyzwyczajona do guzów, wiec chyba zawału bym przy takim dostała
A Filipek? Guz ogromnie duży Ja nie przyzwyczajona do guzów, wiec chyba zawału bym przy takim dostała
Tynka Twoje panny są śliczne, a takie podobne do siebie, tylko kolor włosków inny. Super, że masz w domu takie dwa cudeńka i nie ważne, że razem broją, będziesz miała z nich pociechę.
No i 6 rano a po nich nie widać śladu spania
No i 6 rano a po nich nie widać śladu spania
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Normalnie szok jak te bąble nam rosną :-) Wicio jest słodziutki w tej kuchni - szkoda, ze ja nie mam kiedy upiec pierników :-)
Filip to juz na pierwszy rzut oka widac że wielki rozrabiaka :-) ciekawe po kim? :-)
No guz jak Wezuwiusz My też mamy czesto - na szczęscie deko mniejsze :-)
tyneckie rozwalają mnie zawsze :-) normalnie niby podobne ale jak ogien i woda :-) tatuś i mamusia w miniaturce :-) ale stroją się po mamie
Filip to juz na pierwszy rzut oka widac że wielki rozrabiaka :-) ciekawe po kim? :-)
No guz jak Wezuwiusz My też mamy czesto - na szczęscie deko mniejsze :-)
tyneckie rozwalają mnie zawsze :-) normalnie niby podobne ale jak ogien i woda :-) tatuś i mamusia w miniaturce :-) ale stroją się po mamie
Elżbietka
mother of two sons&angel
tynka, ale masz fajne dzieci w domu ostatnie zdjecia jest normanie konkursowe
Elżbietka
mother of two sons&angel
ta..............Ela ja myślę, że Fil idealnie dogadałby się z moimi pannami
obawiam sie ze spółdzielnia mieszkaniowa wręczyła by nam najaz eksmisji
Tynka nie przejmuj się, ja ostatnio jak nosferatu chodzę, ciągle chce mi się spać i ciągle nie dosypiam.
Emilka pomimo tego, że coraz lepij śpi, od 4 nocy urządza nam pobudki średnio co 5 minut w godzinach 12:00 - 02:00.
Emilka pomimo tego, że coraz lepij śpi, od 4 nocy urządza nam pobudki średnio co 5 minut w godzinach 12:00 - 02:00.
reklama