reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Monia słodki ten Twój świąteczny pierniczek, moje dziecko tez z tych wyjadających, chtnie zwykle pomaga i kończy sie podobnie, wszystko wyjedzone:-D
Ela matko jaki guz:szok:, do guzów jestem przyzwyczajona ale jak widze takie okazy to az mi sie słąbo robi. Co do włosów Fila to kurcze ma czupryne jakby miał 5 lat, a nie niespełna dwa.

Tynka, nie chce oczarować, ale dziewzcynki są przecudne!!!

A Filipek? Guz ogromnie duży :szok:Ja nie przyzwyczajona do guzów, wiec chyba zawału bym przy takim dostała :tak:

Tynka Twoje panny są śliczne, a takie podobne do siebie, tylko kolor włosków inny. Super, że masz w domu takie dwa cudeńka i nie ważne, że razem broją, będziesz miała z nich pociechę.:tak:
No i 6 rano a po nich nie widać śladu spania :baffled:

Normalnie szok jak te bąble nam rosną :-) Wicio jest słodziutki w tej kuchni - szkoda, ze ja nie mam kiedy upiec pierników :-)
Filip to juz na pierwszy rzut oka widac że wielki rozrabiaka :-) ciekawe po kim? :-)
No guz jak Wezuwiusz :szok: My też mamy czesto - na szczęscie deko mniejsze :-)

tyneckie rozwalają mnie zawsze :-) normalnie niby podobne ale jak ogien i woda :-) tatuś i mamusia w miniaturce :-) ale stroją się po mamie :-p

Tynka nie przejmuj się, ja ostatnio jak nosferatu chodzę, ciągle chce mi się spać i ciągle nie dosypiam.
Emilka pomimo tego, że coraz lepij śpi, od 4 nocy urządza nam pobudki średnio co 5 minut w godzinach 12:00 - 02:00.:crazy:

reklama
Do góry