reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Ale sliczne zimowe chlopaczki. Super wygladaja na sniegu. U nas niestety jeszcze nie bylo sniegu wiec czekamy z niecierpliwoscia.:-):-):-):-):-):-)

reklama
Zeby odswiezyc troszke watek wklejam kilka zdjec Julki, niektore jeszcze "ciepłe" a inne troszke starsze

1. Julka ze swoim kolegą

2. Łapiemy ostatnie promienie jesiennego słoneczka

3. To dopiero fryzura!

4. Spacerekiem po znikającym sniegu, ktorego w zasadzie juz nie widac (ale uwierzcie, że był)

5. Na huśtawce

i to na razie na tyle:-)

Jaaaa, Julcia naprawdę jest bardzo duża (ile ona ma wzrostu?) i jakie ma długie włoski :tak:, śliczna ta moja synowa :-D.

Juleczka sliczna. I naprawde urosla niemozliwie. Mi sie wydaje, ze wszystkie dzieci rosna, tylko moj stoi w miejscu. :sorry:

Coyote a ja myslalam, ze u nas bylo duzo sniegu :szok::szok::szok:

Dziekujemy:tak: i wcale nie jest jakas wyjatkowo duża , wydaje mi sie ze taki średniaczek z niej, jakies dwa tygodnie temu ją mierzyłam i miała 86 cm, a włosy wcale nie są długie :no:(Geperty rozwaliłaś mnie tym ze napisałas ze sa długie:-D:laugh2::rofl2:), ten żel może sprawia takie wrazenie. Ogolnie to dalej mały łysolek z niej

reklama
Do góry