reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Nie mam jeszcze wspólnego zdjęcia dzieciaczków, bo nie mam kiedy skoczyc po aparat jak sie własnie nadarza okazja. Zresztą musze Antosia bardzo pilnować jak zbliża się do Ali, bo jak się do niej przytula to robi to tak nieumiejętnie, że zawsze gdzieś ją przydusi albo sie na nią położy:baffled:... ach ta braterska miłość:-D.
Ale obiecuję, że się postaram:tak:

reklama
No Coyote, aleś mnie umęczyłaś tym powiększaniem ;-) (następnym razem kopiuj link "Pełen rozmiar na forum", to będą takie ładne duże :tak:).
Gacuś jest bardzo fotogeniczny :tak:, ze zwierzątkami mu do twarzy, a ze świnką to pewnie się ogórkiem dzielił :-D, no i nie mów, że on taki obiad zjada :szok:, ja bym rady nie dała :no:.

Ja sobie Gracusia popowiększam w domku, bo w pracy nie mam czasu. Na pierwszych dwóch przefajny, reszta potem

Antoś jak zawsze rewelacyjny i widzę, że golić się zaczął :-D:-D:-D

No Coyote, aleś mnie umęczyłaś tym powiększaniem ;-) (następnym razem kopiuj link "Pełen rozmiar na forum", to będą takie ładne duże :tak:).
Gacuś jest bardzo fotogeniczny :tak:, ze zwierzątkami mu do twarzy, a ze świnką to pewnie się ogórkiem dzielił :-D, no i nie mów, że on taki obiad zjada :szok:, ja bym rady nie dała :no:.

nic dodac nic ując;-):-D:-D

Coyote, ale poszałałas z tymi fotkami:-D, gracus fajny chłopaczek, a obiad tez mi sie jakos w oczy rzucił, zdjecia w plenerze oczywiscie najfajniejsze:tak:

hehe, wiem, ze was umeczylam, ale kiedy skopiowalam wszystkie kody, dopiero zobaczylam, ze to minaturki, a juz nie mialam czasu zmieniac, bo maly sie obudzil, nastepnym razem beda duze, obiecuje :-) a obiad? no co z obiadem? cos nie tak? Jak dla Grakusia normalny :-) tylko paluszkow rybnych za mało :-) hehe mały owszem nieraz potrafi zjesc (a wtedy w sumie musial sie najesc, bo zdjecie bylo robione przed wyjazdem nad morze), ale jakos specjalnie po nim tego nie widac

Antoś rewelacyjny i już zaczyna pierwsze golenie :szok::-D:-D:-D Zuch chłopak :-D:-D:-D Nawet ostatnio zastanawiałam się czy on też był taki "czarny" jak Alutka? :-D:-D:-D

Gracjanek wygląda rewelacyjnie. Piękną masz tą fotkę w podpisie, Coyote :tak::-D A z obiadem to jestem w szoku. Moja teściowa na pewno nigdy nie zobaczy ile Gracjanek je, bo wtedy to murowane, że we wnuka też tyle będzie chciała wcisnąć :szok:;-):-D:-p

reklama
Wybaczcie kochane, ale tym razem zrobię to hurtowo :zawstydzona/y::sorry2::-p;-)
wszystkie dzieciaczki przesłodkie :tak: i cudne :tak:i takie duże już :tak: i rezolutne :tak:i ... strasznie łobuziarskie lub figlarne dziubki mają :-D. Po prostu miodzio :-):tak:

Do góry