reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Łysolek? W którym miejscu? :crazy: Julcia ma piękne blond włoski :tak: i rewelacyjną fryzurkę :tak:;-):-D Piękna z niej dziewczynka :-D:-D:-D:-D Szkoda, że żadko nam ją pokazujesz :-(

Coyote, zdjęcie w podpisie masz rewelacyjne :tak::-D:-D:-D

A ja kabeków jeszcze nie znalazłam :no: Nie mam siły zabrać się za szufladę, w której mam wszystko i nic ;-):-D:-D:-D

reklama
Znalazłam kabelek od telefonu :tak::-D Więc pokażę wam minę Witka jak zobaczył śnieg ;-) Oto ona

Niestety filmiku nie mogę wam pokazać, bo nie umiem go przerobić, a nawet na YouTube nie przetwarzają tego pliku :no::crazy::-(

Jak już wklejam zdjęcia z aparatu to jeszcze wam coś pokażę ;-)

Wizyta na Śląsku - Żory ;-):-D

Śpiący królewicz w aucie :-D:-D:-D

Witek na jesiennym spacerze

Pierwszy śnieg

I to już wszystko :-p

Moniu jakie fajne fotki! I ta z telefonu to normalnie jaka extra jakość. oczywiście Witek jak zawsze uroczy, a jak się uśmiechnie to po prostu sama słodycz.

Nie gniewaj się, że Ci się wtrążalam w temat Twoich fotek, ale zrzuciłam swoje do komputera i chciałam pokazać jaki Emilka dostala prezent od Mikołaja. Była to wspólna inicjatywa Teściów i nasza, więc miki w tym roku wypasiony na maxa :-D
Przyniósł prezent tydzień temu...
Stoi ku Emilki uciesze w jej pokoju, więc jak tylko się obudzi to oczywiście zjeżdża. Nic się nie boi szaleje na zjeżdżalni, nawet sama już zjeżdza bez nikogo w pokoju, ale staram się jednak przy tym być.
Na zdjęciach pierwsze chwile z prezentem :tak:
dsc00010811280382yk9.jpg

dsc00030811280384gw6.jpg

dsc00100811280391jz2.jpg

dsc00170811280398ne3.jpg

dsc00200811280401uk2.jpg
dsc00200811280401pr1.jpg

A to już cała brygada na imieninach Andrzeja
dsc00230811290404hj2.jpg

Dzisiaj
dsc00300812040411oo5.jpg

Ostatnia edycja:
Widać, że Wituś bardzo szczesliwy na sniegu. Zabojczy usmiech.

Slizgawka? super prezent! Emi musi był przeszczesliwa, zreszta widac to na zdjeciach !

Dziewczyny super te wsze zdjecia i ich bohaterowie. Sniegowy Wituś bomba, a rozesmiana Emilka śliczna.
Liorien zamiezram Julce kupic taką zjezdzalnie wiosna, zeby ja wstawic do ogrodu. Ta twojachyba bardzo fajna i ze zdjec wydaje sie ze jest długa, gdzie kupowaliście i jaka cena?

Monia rozwaliłaś mnie zjęciem a raczej reakcją Witusia na śnieg !!:-D jego uśmiech gdyby nie uszy był by wokół jego główki:tak::-);-);-)

Emilka to już wogle brak mi słów!!a te jej włoski,marzenie !! i prezent bomba !!!!!!!

Witek powala zachwytem w oczach i rozmiarem uśmiechu :-D.

Emilka w siódmym niebie, super prezent :tak:, Nikuś też sam korzysta ze swojej zjeżdżalni w ogródku, która jest chyba 2 razy wyższa, więc nie martw się Emi świetnie sobie poradzi :tak:.

reklama
Aaga ... Julcia śliczna :-) i taka już dorosła dziewczynka z buźki się zrobiła :tak:.... i spróbuj o niej jeszcze raz powiedzieć łysolek, czy coś w tym stylu :wściekła/y::wściekła/y: ... no :-D super z tymi postawionymi włoskami wygląda:tak:

Monia ... Wituś słodziak z zabójczym uśmiechem :-):tak:, żadna dziewczynka mu się nie oprze :tak:

Lorien ... to chyba masz Emi "z głowy" odkąd ma zjeżdżalnie w pokoju :-D:-D, super prezent, no i Emi widać, że przeszczęśliwa :-) i szok ile ona ma tych swoich złotych loków :tak:

Do góry