reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
To ja wprowadzę jeszcze troche zamieszania i powiem, że Antek jak zobaczy zdjęcie Emilki w podpisie to wdrapuje mi sie na biurko i daje jej całusa:-D. Nie chciałam wczesniej o tym pisać, żeby nie siać zamętu, ale skoro tu i tak sie dzieje co chce, to raz kozie smierć:-p:-D:-D

bardzo nam miło w związku z tym i powiem Wam, że Emilka bardzo lubi naszych Babyboomowych facetów, też ich zawsze bacznie ogląda razem ze mną, ale jeszcze nie powiedziala jednoznacznie który jest dla niej the best. Może się wstydzi z mamą o takich sprawach rozmawiać ;-)
Może wbrew pozorom jest nieśmiała, a nie niezdecydowana :szok:

Julcia ... ty elegantko mała :-), jesteś normalnie przesłodka :-):tak:!!!

Fifi ... ale z Ciebie czarujący przystojniak :-):tak:!!!

A poza tym to normalnie spadam z krzesła jak Was czasem czytam :-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Lorien Zestawienie boskie, ale ja się muszę tu wtrącić w obronie mojego śpiącego synka :crazy: Proszę nie zapominać o jego adoracji Emilki :dry:

Julia Boska w tych kropkach i na tym jesiennym spacerku :tak::-D

Geperty Świetny filmik :tak:

reklama
No nie Geperty ale sie usmialam super spacerek i widac jaka Nikus ma frajde. A to jak patrzy na ciebie powalilo mnie na kolana boskie.:-):-):-):-):-):-):-)

Do góry