reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Nikuś wygląda rewelacyjnie. Ale najładniejsze zdjęcie to to pod ścianą skazańców :tak::-D A lew faktycznie podobny do krowy i to tej z Milki :-D:-D:-D:-D

Błażejek robi świetne minki :-D:-D:-D

Z Filipka to niezły przystojniacha :tak::-D Razem wyglądacie superancko :tak::-D

Fogia Filip letni, jesienny i każdy cudny. Ty też kochana :tak:
Nie sądzisz że pasowaliby razem z Emilką? :tak:
efike8.jpg

Dziękuję za Nikusiowe komplementy :tak:.

Filipek niezły słodziak, tarzający się w trawie cudniasty :tak::-).

Lorien rozwaliłaś mnie tym zestawianiem, ale czy Emilka nie ma już dość adoratorów?:growl::ninja2::wściekła/y:.

Aaga cudną masz córcię :tak:, może skoro Emilka taka niezdecydowana i jeszcze ma mieć większy wybór, to Nikuś zrezygnuje i wystartuje do Julki?

Geperty alez prosze bardzo tylko ostrzegam bo Julka bardzo kochliwa jest i w tej swojej kochliwosci taka troche nachalna sie robi, może chłopaka zacałować. A do tego jak sie zakocha to juz nie odpusci:-D

W takim razie stwierdzam, że Nikuś umęczony już ciągłym wahaniem Emilki zmienia obiekt swoich zainteresować :sorry2:.
Od teraz love love Julka :-D:-D:-D, na dodatek Nikuś uwielbia się całować i robi to na każde zawołanie :tak:.

Lorien rozwaliłaś mnie tym zestawianiem, ale czy Emilka nie ma już dość adoratorów?:growl::ninja2::wściekła/y:.

Aaga cudną masz córcię :tak:, może skoro Emilka taka niezdecydowana i jeszcze ma mieć większy wybór, to Nikuś zrezygnuje i wystartuje do Julki?

No nie to z Wami już pożartować nie można :-p:wściekła/y::szok:, Emilka się nie waha wcale, miała już chyba któregoś na oku, ale jak jeden zrezygnował to trudno. Nie wie, co traci.
Fotkę zrobiłam, żeby pokazać podobieństwo Filipka i Emilki. Nie zwróciłyście uwagi na ich włosy? Filipek też ma coraz większe fale.:sorry:
Nic, zabieram zabawki i idę się bawić do własnej piaskownicy :crazy::-p

Julcia superowa......

reklama
nie mogę z was normalnie:-D:-D:-D:-D
jestescie boskie a dzieciaki sliczne:tak:
napisze ogolem bo mam awarie domowa o czym na pogaduchach:wściekła/y:

a Julka w dalmatynczykach jak Cruella de mon:-D:-D

Do góry