reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Nikuś wygląda rewelacyjnie. Ale najładniejsze zdjęcie to to pod ścianą skazańców :tak::-D A lew faktycznie podobny do krowy i to tej z Milki :-D:-D:-D:-D

Błażejek robi świetne minki :-D:-D:-D

Z Filipka to niezły przystojniacha :tak::-D Razem wyglądacie superancko :tak::-D

Fogia Filip letni, jesienny i każdy cudny. Ty też kochana :tak:
Nie sądzisz że pasowaliby razem z Emilką? :tak:
efike8.jpg

Dziękuję za Nikusiowe komplementy :tak:.

Filipek niezły słodziak, tarzający się w trawie cudniasty :tak::-).

Lorien rozwaliłaś mnie tym zestawianiem, ale czy Emilka nie ma już dość adoratorów?:growl::ninja2::wściekła/y:.

Aaga cudną masz córcię :tak:, może skoro Emilka taka niezdecydowana i jeszcze ma mieć większy wybór, to Nikuś zrezygnuje i wystartuje do Julki?

Geperty alez prosze bardzo tylko ostrzegam bo Julka bardzo kochliwa jest i w tej swojej kochliwosci taka troche nachalna sie robi, może chłopaka zacałować. A do tego jak sie zakocha to juz nie odpusci:-D

W takim razie stwierdzam, że Nikuś umęczony już ciągłym wahaniem Emilki zmienia obiekt swoich zainteresować :sorry2:.
Od teraz love love Julka :-D:-D:-D, na dodatek Nikuś uwielbia się całować i robi to na każde zawołanie :tak:.

Lorien rozwaliłaś mnie tym zestawianiem, ale czy Emilka nie ma już dość adoratorów?:growl::ninja2::wściekła/y:.

Aaga cudną masz córcię :tak:, może skoro Emilka taka niezdecydowana i jeszcze ma mieć większy wybór, to Nikuś zrezygnuje i wystartuje do Julki?

No nie to z Wami już pożartować nie można :-p:wściekła/y::szok:, Emilka się nie waha wcale, miała już chyba któregoś na oku, ale jak jeden zrezygnował to trudno. Nie wie, co traci.
Fotkę zrobiłam, żeby pokazać podobieństwo Filipka i Emilki. Nie zwróciłyście uwagi na ich włosy? Filipek też ma coraz większe fale.:sorry:
Nic, zabieram zabawki i idę się bawić do własnej piaskownicy :crazy::-p

Julcia superowa......

reklama
nie mogę z was normalnie:-D:-D:-D:-D
jestescie boskie a dzieciaki sliczne:tak:
napisze ogolem bo mam awarie domowa o czym na pogaduchach:wściekła/y:

a Julka w dalmatynczykach jak Cruella de mon:-D:-D

Do góry