reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Miło nam

a ty nie zakładasz jeszcze Emi rajstopek pod spodnie??
bo ja już zaczęłam i się teraz zastanawiam czy nie za wcześnie:confused:
Martuś oczywiście że zakładamy, ale nie wtedy gdy temperatura dobija do 20 stopni :tak:

Kama super foteczki, tylko szkoda, że bez opisu. Ślicznie wyglądacie, urzekają mnie oczka Dominiczka

reklama
Lorien sliczne foteczki Emi jak zwykle zachwycajaca. Kama Dominis juz duzy chlopczyk a to jak naslu****e sasiadow boskie:-):-):-):-):-)

Lorien śliczna córa, Emilka fajnie modeluje
KAma , Dominik przez tą "chwile" nieobecności nieźle wyrósł, duzy chłopczyk z niego

Nareszcie wątek odżył :-):-):-).

Emi jesienna prześliczna :tak:, a w ręczniku prawdziwa fotomodelka :-D.
Dominik tak wyrósł, a to dopiero foty z wakacji :szok:, to jak on wygląda teraz? Zdjęcia super czekam na więcej :tak::-D.

reklama
tynia no nareszcie - was ogladac to jak świeto normalnie:-D
wygladasz super extra, jestem pod wrazeniem a Tajka to normalnie cala mamuska - identyko!!
babcie mnie rozbroily no i laseczki maja swietne te pajacyki - pizamkijak jedza zdrowe sniadanko hhehehehe:cool2:

Do góry