reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Miło nam

a ty nie zakładasz jeszcze Emi rajstopek pod spodnie??
bo ja już zaczęłam i się teraz zastanawiam czy nie za wcześnie:confused:
Martuś oczywiście że zakładamy, ale nie wtedy gdy temperatura dobija do 20 stopni :tak:

Kama super foteczki, tylko szkoda, że bez opisu. Ślicznie wyglądacie, urzekają mnie oczka Dominiczka

reklama
Lorien sliczne foteczki Emi jak zwykle zachwycajaca. Kama Dominis juz duzy chlopczyk a to jak naslu****e sasiadow boskie:-):-):-):-):-)

Lorien śliczna córa, Emilka fajnie modeluje
KAma , Dominik przez tą "chwile" nieobecności nieźle wyrósł, duzy chłopczyk z niego

Nareszcie wątek odżył :-):-):-).

Emi jesienna prześliczna :tak:, a w ręczniku prawdziwa fotomodelka :-D.
Dominik tak wyrósł, a to dopiero foty z wakacji :szok:, to jak on wygląda teraz? Zdjęcia super czekam na więcej :tak::-D.

reklama
tynia no nareszcie - was ogladac to jak świeto normalnie:-D
wygladasz super extra, jestem pod wrazeniem a Tajka to normalnie cala mamuska - identyko!!
babcie mnie rozbroily no i laseczki maja swietne te pajacyki - pizamkijak jedza zdrowe sniadanko hhehehehe:cool2:

Do góry