reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
No właśnie to zdjęcie jak zasypia to moje ulubione. Najśmieszniejsze jest że robiłam jej wtedy ałą serię zdjęć i tylko na tym jednym wygląda na zasypiającą na poprzednich i następnych ma normalnie otwarte oczy :-D:-D:-D:-D

Agata ale ona jest przesłodka!! no i też to zdjęcie jak zasypia mnie rozwaliło - jaką ma zajefajną minke!! hehe
i w tych okularach na ostatnim - boską masz córcie!!

Oponka miała dość naszych zgryźliwych docinek i obrażona zniknęła samoistnie:-p:-D.
Tak że jak już urodzę to proszę sobie nie szczędzić, może obejdzie się bez odchudzania:rofl2:

Maryśka jest boska:-D

Monia 3 dni już śpi :confused::baffled::-p:-D:-D:-D

Lorien, Monia już go trzy dni gwałci:-D:laugh2:

monia złaź bo zajedziesz chłopa :-):rofl2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

czuje ze to potrwa do czwartku:-p:laugh2::laugh2:

no tak się zapowiada, a ona taką schorowaną udaje, a taki ogier w damskiej skórze:-D

Hahahahahaha. Nie wiem jakim cudem ja ten wątek pominęłam w czwartek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jesteście boskie kobitki :-D:-D:-D:-D:-D
Fakt, małża zgwałciłam, ale tylko raz :tak:;-) Bo potem przyjechała cioteczka ;-) a ja nie lubię bawić się w indian ;-):no:
Lorien, tym ogierem w damskiej skórze to może i kiedyś byłam, ale jak już to przed ciążą :tak:;-):-D:rofl2:

Martucha Nikuś jest świetny. Widać, że zamiłowania kulinarne ma po tobie :tak:;-) Ta fotka na karuzeli jest rewelacyjna. Nikuś musiał mieć na prawdę niezłą zabawę :tak::-D:-D:-D:-D A ty, lasko, już nigdy więcej nie pisz o swojej figurze :crazy::wściekła/y::wściekła/y: Bo normalnie tyłek ci skopię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Antosiowa Najwyżej brzuszek będziesz wozić na taczce :-D:-D:-D:-D:-D:-D Kup teraz to ci się przyda, a potem możesz dać Antkowi do zabawy :-D:-D:-D:-D

Agata Marysia jest śliczna. Minki robi rewelacyjne. To jak zasypia jest moje THE BEST :-D:-D:-D:-D:-D

Oponka miała dość naszych zgryźliwych docinek i obrażona zniknęła samoistnie:-p:-D.
Tak że jak już urodzę to proszę sobie nie szczędzić, może obejdzie się bez odchudzania:rofl2:

To ja też poproszę o takie zgryźliwości na mój brzuszek. Mam nadzieję, że się obrazi i trochę schudnie :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Muszę się wam pochwalić, że byłam u fryzjera :tak: I obcięłam włosy :tak::-D:-D:-D Ale teraz jak padł mi komp to tak szybko nowej Moniki nie zobaczycie :no:;-):-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry