reklama
Agata29
Mamy styczniowe 2007
No właśnie to zdjęcie jak zasypia to moje ulubione. Najśmieszniejsze jest że robiłam jej wtedy ałą serię zdjęć i tylko na tym jednym wygląda na zasypiającą na poprzednich i następnych ma normalnie otwarte oczy
K
konto usuniete
Gość
Agata ale ona jest przesłodka!! no i też to zdjęcie jak zasypia mnie rozwaliło - jaką ma zajefajną minke!! hehe
i w tych okularach na ostatnim - boską masz córcie!!
i w tych okularach na ostatnim - boską masz córcie!!
K
konto usuniete
Gość
tynka odrazu widac ze ciebie troche nie bylo!! fałdki u mnie to już przeszłość;-)
K
konto usuniete
Gość
kochana oszczedze ci nadrabiania
oponka znikla sama z siebieani diety ani aerobik(na ktory dojechac jakos nie moge) ...
oponka znikla sama z siebieani diety ani aerobik(na ktory dojechac jakos nie moge) ...
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Oponka miała dość naszych zgryźliwych docinek i obrażona zniknęła samoistnie.
Tak że jak już urodzę to proszę sobie nie szczędzić, może obejdzie się bez odchudzania
Maryśka jest boska
Tak że jak już urodzę to proszę sobie nie szczędzić, może obejdzie się bez odchudzania
Maryśka jest boska
Monia 3 dni już śpi
Lorien, Monia już go trzy dni gwałci
monia złaź bo zajedziesz chłopa :-)
czuje ze to potrwa do czwartku
no tak się zapowiada, a ona taką schorowaną udaje, a taki ogier w damskiej skórze
Hahahahahaha. Nie wiem jakim cudem ja ten wątek pominęłam w czwartek
Jesteście boskie kobitki
Fakt, małża zgwałciłam, ale tylko raz ;-) Bo potem przyjechała cioteczka ;-) a ja nie lubię bawić się w indian ;-)
Lorien, tym ogierem w damskiej skórze to może i kiedyś byłam, ale jak już to przed ciążą ;-)
Martucha Nikuś jest świetny. Widać, że zamiłowania kulinarne ma po tobie ;-) Ta fotka na karuzeli jest rewelacyjna. Nikuś musiał mieć na prawdę niezłą zabawę A ty, lasko, już nigdy więcej nie pisz o swojej figurze Bo normalnie tyłek ci skopię
Antosiowa Najwyżej brzuszek będziesz wozić na taczce Kup teraz to ci się przyda, a potem możesz dać Antkowi do zabawy
Agata Marysia jest śliczna. Minki robi rewelacyjne. To jak zasypia jest moje THE BEST
Oponka miała dość naszych zgryźliwych docinek i obrażona zniknęła samoistnie.
To ja też poproszę o takie zgryźliwości na mój brzuszek. Mam nadzieję, że się obrazi i trochę schudnie
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
To trzeba było nic nie mówić, bo teraz pousychamy z ciekawości;-)Muszę się wam pochwalić, że byłam u fryzjera I obcięłam włosy Ale teraz jak padł mi komp to tak szybko nowej Moniki nie zobaczycie ;-)
reklama
K
konto usuniete
Gość
no właśnie!!
Podziel się: