reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
No właśnie to zdjęcie jak zasypia to moje ulubione. Najśmieszniejsze jest że robiłam jej wtedy ałą serię zdjęć i tylko na tym jednym wygląda na zasypiającą na poprzednich i następnych ma normalnie otwarte oczy :-D:-D:-D:-D

Agata ale ona jest przesłodka!! no i też to zdjęcie jak zasypia mnie rozwaliło - jaką ma zajefajną minke!! hehe
i w tych okularach na ostatnim - boską masz córcie!!

Oponka miała dość naszych zgryźliwych docinek i obrażona zniknęła samoistnie:-p:-D.
Tak że jak już urodzę to proszę sobie nie szczędzić, może obejdzie się bez odchudzania:rofl2:

Maryśka jest boska:-D

Monia 3 dni już śpi :confused::baffled::-p:-D:-D:-D

Lorien, Monia już go trzy dni gwałci:-D:laugh2:

monia złaź bo zajedziesz chłopa :-):rofl2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

czuje ze to potrwa do czwartku:-p:laugh2::laugh2:

no tak się zapowiada, a ona taką schorowaną udaje, a taki ogier w damskiej skórze:-D

Hahahahahaha. Nie wiem jakim cudem ja ten wątek pominęłam w czwartek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jesteście boskie kobitki :-D:-D:-D:-D:-D
Fakt, małża zgwałciłam, ale tylko raz :tak:;-) Bo potem przyjechała cioteczka ;-) a ja nie lubię bawić się w indian ;-):no:
Lorien, tym ogierem w damskiej skórze to może i kiedyś byłam, ale jak już to przed ciążą :tak:;-):-D:rofl2:

Martucha Nikuś jest świetny. Widać, że zamiłowania kulinarne ma po tobie :tak:;-) Ta fotka na karuzeli jest rewelacyjna. Nikuś musiał mieć na prawdę niezłą zabawę :tak::-D:-D:-D:-D A ty, lasko, już nigdy więcej nie pisz o swojej figurze :crazy::wściekła/y::wściekła/y: Bo normalnie tyłek ci skopię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Antosiowa Najwyżej brzuszek będziesz wozić na taczce :-D:-D:-D:-D:-D:-D Kup teraz to ci się przyda, a potem możesz dać Antkowi do zabawy :-D:-D:-D:-D

Agata Marysia jest śliczna. Minki robi rewelacyjne. To jak zasypia jest moje THE BEST :-D:-D:-D:-D:-D

Oponka miała dość naszych zgryźliwych docinek i obrażona zniknęła samoistnie:-p:-D.
Tak że jak już urodzę to proszę sobie nie szczędzić, może obejdzie się bez odchudzania:rofl2:

To ja też poproszę o takie zgryźliwości na mój brzuszek. Mam nadzieję, że się obrazi i trochę schudnie :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Muszę się wam pochwalić, że byłam u fryzjera :tak: I obcięłam włosy :tak::-D:-D:-D Ale teraz jak padł mi komp to tak szybko nowej Moniki nie zobaczycie :no:;-):-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry