K
reklama
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Martuchaa, super zdjecia!!!
A o Tobie kochana w zyciu bym nie powiedziała, że jestes po porodzie!!!
A o Tobie kochana w zyciu bym nie powiedziała, że jestes po porodzie!!!
K
konto usuniete
Gość
coyote adoptowałam go;-)
a tak na serio to dzieki ale jeszcze do niedawna mialam moja słynną oponke
a tak na serio to dzieki ale jeszcze do niedawna mialam moja słynną oponke
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Ale Nikuś sie bosko cieszy na tej karuzeli. Martucha, Ty suchelcu... lachon z Ciebie;-).
Ja juz zaczynam powoli tęsknić za moją figurą sprzed ciąży. Z dnia na dzień coraz ciężej z tym brzuchem, nic na siebie nie moge wcisnąć. Z takim brzuchem jak mam teraz, szłam rodzić Antka i jak sobie pomyslę, że przez dwa miesiące jeszcze urośnie... chyba sie będę nim podpierać.
Ja juz zaczynam powoli tęsknić za moją figurą sprzed ciąży. Z dnia na dzień coraz ciężej z tym brzuchem, nic na siebie nie moge wcisnąć. Z takim brzuchem jak mam teraz, szłam rodzić Antka i jak sobie pomyslę, że przez dwa miesiące jeszcze urośnie... chyba sie będę nim podpierać.
K
konto usuniete
Gość
dzieki dziewczyny:-)jak zwykle poprawiacie mi humor ;*
a co do karuzeli to Nikus byl w siodmym niebie, nie pamietam kiedy tak sie cieszyl az mu sie oczka swiecily a krecilismy sie chyba 3 razy bo nie chcial zejsc az mi bylo nie dobrzeale bylo warto bo ta jego radosc - bezcenne;-)
a co do karuzeli to Nikus byl w siodmym niebie, nie pamietam kiedy tak sie cieszyl az mu sie oczka swiecily a krecilismy sie chyba 3 razy bo nie chcial zejsc az mi bylo nie dobrzeale bylo warto bo ta jego radosc - bezcenne;-)
Agata29
Mamy styczniowe 2007
Agata29
Mamy styczniowe 2007
reklama
Podziel się: