reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Lorien boskie fotki, widoki, łabedzie no i oczywiscie wy!!
Emilka normalnie przeslodka, do wloskow juz sie nie wypowiadam!!:wściekła/y::wściekła/y:i jeszcze takie geste:szok::szok:
nawet z guzem wyglada przesłodko!!:-p:cool2:

reklama
Śliczne widoki,Emilka widac zachwycona grzybobraniem,a te jej loki hmmmm miodzio:tak:jak ja bym zjadła sosik ze swezych grzybków mniam

Mój brat(ten w centrum zainteresowania) w pracy:-)

Sandrunia z tatusiem

Mała Roksanka w domku

Sandrunia z kuzynkiem Damiankiem

Zombi:szok::-D

Ulubiona zabawa Julci

xmama zombi swietne, mnie tez rozwalilo:-D:-D
a na ostatniej fotce z lalkami Julcia ma swietne wloski ulozone:tak::-)
no i jaką masz bratową:szok::-D:-D:-D twoj brat byl na koncercie??

Ja też mało z krzesła nie spadłam.
Super fotki, ale masz fajne te córy.
mała Roksanka też super, ale przewielkiego smoka ma.

Lorien, widać, że wypad był udany :tak: Ogóreczki w słoiku (pewnie na zakąskę do wódeczki ;-)), grill ... hmmm fajnie tam wam było :tak:;-):-D:-D:-D Emi cudna. Te fotki z kitką rewelacyjne. Podoba mi się to zdjęcie Emi w tych wysokich trawach i wrzosie :tak: Takie profesjonalne :-D:-D:-D:-D

Julcia - zombi jest przerażająca :szok:;-):-D Panny Xmamuśki są boskie, tak samo jak ich mama. W końcu widać po kim one takie ładne :-D:-D:-D

reklama
Do góry