reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Lorien boskie fotki, widoki, łabedzie no i oczywiscie wy!!
Emilka normalnie przeslodka, do wloskow juz sie nie wypowiadam!!:wściekła/y::wściekła/y:i jeszcze takie geste:szok::szok:
nawet z guzem wyglada przesłodko!!:-p:cool2:

reklama
Śliczne widoki,Emilka widac zachwycona grzybobraniem,a te jej loki hmmmm miodzio:tak:jak ja bym zjadła sosik ze swezych grzybków mniam

Mój brat(ten w centrum zainteresowania) w pracy:-)

Sandrunia z tatusiem

Mała Roksanka w domku

Sandrunia z kuzynkiem Damiankiem

Zombi:szok::-D

Ulubiona zabawa Julci

xmama zombi swietne, mnie tez rozwalilo:-D:-D
a na ostatniej fotce z lalkami Julcia ma swietne wloski ulozone:tak::-)
no i jaką masz bratową:szok::-D:-D:-D twoj brat byl na koncercie??

Ja też mało z krzesła nie spadłam.
Super fotki, ale masz fajne te córy.
mała Roksanka też super, ale przewielkiego smoka ma.

Lorien, widać, że wypad był udany :tak: Ogóreczki w słoiku (pewnie na zakąskę do wódeczki ;-)), grill ... hmmm fajnie tam wam było :tak:;-):-D:-D:-D Emi cudna. Te fotki z kitką rewelacyjne. Podoba mi się to zdjęcie Emi w tych wysokich trawach i wrzosie :tak: Takie profesjonalne :-D:-D:-D:-D

Julcia - zombi jest przerażająca :szok:;-):-D Panny Xmamuśki są boskie, tak samo jak ich mama. W końcu widać po kim one takie ładne :-D:-D:-D

reklama
Do góry