reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
;-)wiecie co, cóż tu wiele gadać, zdjęcia cycuś-glancuś, Mati....:-D:-D:-D:-D:-Da bliźniaczka Matiego to już całkiem pokład! xmama, śliczna kobitka z ciebie, suknia fantastyczna, tatuś przystojny jak nie wiem co, a dziewczyny jak małe księżniczki:tak::tak::tak::tak::tak:oj, mam takie zaległości, że już nie jestem w stanie wszystkich zdjęć z osobna chwalić, bo musiałaby chyba notatki podczas oglądania robić, a wolę cieszyć oczy ślicznymi widokami:tak::tak::-)naprawdę fajnie widzieć tyle szczęścia w jednym miejscu!

Gracuś to ma chyba zadatki na lesniczego lub co najmniej grzybiarza:-D, widac, że las mu słuzy, czuje sie jak w domu:tak:. Fajny i duzy już z niego chłopisko:-).

no proszę, a tu powyżej jakiś nowy przystojniaczek mi sie pokazał!:-D Fajny ten Gracjanek, dobrze, że nam jeszcze jeden styczniak dołączył! świetne fotki, szczególnie podoba mi się śpioszek- słodziak mały- tylko wycałować takiego;-):tak::-D

Xandi masz racje:tak:ja tez wychwalac po kolei nie bede,bo bym chyba 2 strony zajela,tyle zaleglosci w zdjeciach:szok:,powiem hurtem ,ze wszystkie mamusie,tatusie i nasze kochane styczniaki wygladaja bomba,a kto se ze mna nie zgadza...ten trąba:-D:-D:-D:rofl2::-D

coyote ale Gracjanek śliczny chlopczyk!!i nareszcie jakas duza porcja fot!!
super rodzinka z was!! i cieszymy sie ze do nas dolaczyliscie!!
moje ulubione foto to jak spi z tymi raczkami do gory(normalnie mnie rozczulilo:-)) i sesja w lesie tez jest mega super!!

Xandi masz racje:tak:ja tez wychwalac po kolei nie bede,bo bym chyba 2 strony zajela,tyle zaleglosci w zdjeciach:szok:,powiem hurtem ,ze wszystkie mamusie,tatusie i nasze kochane styczniaki wygladaja bomba,a kto se ze mna nie zgadza...ten trąba:-D:-D:-D:rofl2::-D

A ja też ledwo przebrnęłam przez ten wątek, ale z ogromną przyjemnością :-):-):-) i oczywiście zgadzam się z Mają :tak: zdjęcia bombowe :-).

Zaczynam od tyłu...

Coyote bardzo fajnie, że do nas dołączyłaś, jesteście bardzo fajną rodzinką, macie super synka, Gracjanek to przystojniak.
no i stanęłaś na wysokości zadania - taka ilość zdjęć na 1 raz, to mi się podoba, masz duży + ode mnie :tak:

Antosiowa rozwaliłaś mnie tym Antkiem, ale masz super pomocnika, nawet w różowym bodziaku radzi sobie jak facet. Czekamy na Twoją fotkę!

Tika po prostu wymiatasz!
moje kochane jeziorko międzybrodzkie i Wy - szał ciał!
Mati cudna dziewczynka, niejedna panienka może pozazdrościć mu urody.
Mati jako luzak świetny, a jego ciuszki są modelkie na każdej fotce, super go ubierasz.
Wilkowice mnie urzekły, u babci ma jak w raju, tyle zieleni, taki teren, a wszystko zadbane, super!

Aph o twoich zdjęciach już pisałam chyba na NK - wypad super, rodzinka super!

reklama
Do góry