reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
;-)wiecie co, cóż tu wiele gadać, zdjęcia cycuś-glancuś, Mati....:-D:-D:-D:-D:-Da bliźniaczka Matiego to już całkiem pokład! xmama, śliczna kobitka z ciebie, suknia fantastyczna, tatuś przystojny jak nie wiem co, a dziewczyny jak małe księżniczki:tak::tak::tak::tak::tak:oj, mam takie zaległości, że już nie jestem w stanie wszystkich zdjęć z osobna chwalić, bo musiałaby chyba notatki podczas oglądania robić, a wolę cieszyć oczy ślicznymi widokami:tak::tak::-)naprawdę fajnie widzieć tyle szczęścia w jednym miejscu!

Gracuś to ma chyba zadatki na lesniczego lub co najmniej grzybiarza:-D, widac, że las mu słuzy, czuje sie jak w domu:tak:. Fajny i duzy już z niego chłopisko:-).

no proszę, a tu powyżej jakiś nowy przystojniaczek mi sie pokazał!:-D Fajny ten Gracjanek, dobrze, że nam jeszcze jeden styczniak dołączył! świetne fotki, szczególnie podoba mi się śpioszek- słodziak mały- tylko wycałować takiego;-):tak::-D

Xandi masz racje:tak:ja tez wychwalac po kolei nie bede,bo bym chyba 2 strony zajela,tyle zaleglosci w zdjeciach:szok:,powiem hurtem ,ze wszystkie mamusie,tatusie i nasze kochane styczniaki wygladaja bomba,a kto se ze mna nie zgadza...ten trąba:-D:-D:-D:rofl2::-D

coyote ale Gracjanek śliczny chlopczyk!!i nareszcie jakas duza porcja fot!!
super rodzinka z was!! i cieszymy sie ze do nas dolaczyliscie!!
moje ulubione foto to jak spi z tymi raczkami do gory(normalnie mnie rozczulilo:-)) i sesja w lesie tez jest mega super!!

Xandi masz racje:tak:ja tez wychwalac po kolei nie bede,bo bym chyba 2 strony zajela,tyle zaleglosci w zdjeciach:szok:,powiem hurtem ,ze wszystkie mamusie,tatusie i nasze kochane styczniaki wygladaja bomba,a kto se ze mna nie zgadza...ten trąba:-D:-D:-D:rofl2::-D

A ja też ledwo przebrnęłam przez ten wątek, ale z ogromną przyjemnością :-):-):-) i oczywiście zgadzam się z Mają :tak: zdjęcia bombowe :-).

Zaczynam od tyłu...

Coyote bardzo fajnie, że do nas dołączyłaś, jesteście bardzo fajną rodzinką, macie super synka, Gracjanek to przystojniak.
no i stanęłaś na wysokości zadania - taka ilość zdjęć na 1 raz, to mi się podoba, masz duży + ode mnie :tak:

Antosiowa rozwaliłaś mnie tym Antkiem, ale masz super pomocnika, nawet w różowym bodziaku radzi sobie jak facet. Czekamy na Twoją fotkę!

Tika po prostu wymiatasz!
moje kochane jeziorko międzybrodzkie i Wy - szał ciał!
Mati cudna dziewczynka, niejedna panienka może pozazdrościć mu urody.
Mati jako luzak świetny, a jego ciuszki są modelkie na każdej fotce, super go ubierasz.
Wilkowice mnie urzekły, u babci ma jak w raju, tyle zieleni, taki teren, a wszystko zadbane, super!

Aph o twoich zdjęciach już pisałam chyba na NK - wypad super, rodzinka super!

reklama
Do góry