reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Dzięki cioteczki za pochwały ;-) Wklejam tyle zdjęć bo uwielbiam chwalić się swoim smykiem, ale chyba mi to wybaczycie, co? :-D:-p Faktycznie wypad był rewelacyjny i o dziwo nikt nie zwracał uwagi na jednookiego pirata :-D:rofl2: Pewnie to normalka nad morzem :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Tydzień mnie nie było a tu tyle zdjęć do oglądania :szok: Ale fajnie, uwielbiam podziwiać dzieciaczki :tak::-D Więc do roboty:

Aph Gdzieś już widzialam te fotki ;-):-p Fajne są. Widać, że wyjazd był bardzo udany, a rodzinka z was rewelacyjna. Robercik jak zwykle cudniasty :-D:-D:-D

Tika Normalnie siostra bliżniaczka jest śliczna :tak::-D Fajnie byłoby mieć taką ;-):-p Wszystkie zdjęcia Matiego mnie rozwaliły. On jest rewelacyjny. A to jego leniuchowanie i kąpiel w ubranku jest zajefajne :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Antoś mimo, że w różowym bodziaku to wygląda jak prawdziwy MAN :-D:-D Widać, że uwielbia auta :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nikolasek pod fontanną też jest świetny. Martucha, czy możesz nam pokazać więcej jego zdjęć?

Hania, jak dawno jej nie było :szok: Ale śliczna z niej panienka. To na pewno po mamusi :tak::-D:-D:-D:-D

Xmamuśka Fotki ze ślubu rewelacyjne. A ty wyglądasz w tej sukience jak panna na wydaniu :-D:-D:-D:-D Rewelacja! A dziewczynki - cud miód malina ;-):-D:rofl2::laugh2:

No i mamy Gracjanka. Fajny z niego chłopak. Chyba jest wysoki, co? Też mi się wydaje, że ma zadatki na leśnika, a co najmniej na świetnego grzybiarza :-D:-D:-D:-D Kurki, mniam mniam ;-):rofl2::-D

reklama
Lorien, Monia ... dziękujemy ;* :-)

Coyote, ale fajny chłopczyk z tego Twojego synka :-):-), taki słodki bąbel ... cudne to zdjęcie jak śpi :-):tak: i z tymi kurkami też bomba :-), no i widać, że frajdę miał dużą z wypadu na grzybki :-)

Majuś ... kiedyś było kilka fotek z wesela, na którym się bawiliście i jeszcze nie skomentowałm :zawstydzona/y:;-) ... wszystkie panny były śliczne :-):tak:, wnoszę zatem :-D o szerszą fotorelację z tej imprezki :-p:-):tak:

Monia ty uwielbiasz sie chwalic swoim synkiem a my uwielbiamy go ogladac wiec wklejaj wszystko co masz!!:-)
i w ogole te wasze foty zawsze takie fajne tworcze sa:tak:

ja cos powrzucam jak tylko dorobie sie lepszego sprzetu do pstrykania bo teraz mam jedno wielkie shit:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Maja ja tez czekam na te obiecane foty z weselicha:tak:

Babcia mówi, że to po niej:-p:-D.

No w sumie. Ty masz urodę po mamie czyli się zgadza ;-):-D:rofl2::tak:

A co do lesnika? Mama kocha las, tata kocha las to i dziecko kocha las!

No to on chyba nie ma innego wyjścia ;-)

Monia ty uwielbiasz sie chwalic swoim synkiem a my uwielbiamy go ogladac wiec wklejaj wszystko co masz!!:-)
i w ogole te wasze foty zawsze takie fajne tworcze sa:tak:

Dzięki, ale jakbym miala wrzucić tu wszystkie fotki witka to bb by się zapchało. Z jednego wypadu nad morze na jeden dzień jest "zaledwie" 300 zdjęć :tak:;-):-D:rofl2:

Troszke Antosia z ostatniego okresu, bo dawno nas nie było:tak:

Reszta na zamknietym... bo jeszcze mi dziecko odbiorą hehe...

Ostatnia edycja:
Antoś jest bombowy i widać że wie co dobre:tak:;-):-) julcia tez kocha piwko,musimy chowac,bo jak juz zauwazy tak koniec:crazy:
Skakanka a twoje panny to juz wogle,sliczne male ksiezniczki:tak:
Jeśli zapomniałam o jakimś styczniaku to poprosze o kopa w dpsko na przypomnienie:laugh2::-p

reklama
Do góry