reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Dzięki cioteczki za pochwały ;-) Wklejam tyle zdjęć bo uwielbiam chwalić się swoim smykiem, ale chyba mi to wybaczycie, co? :-D:-p Faktycznie wypad był rewelacyjny i o dziwo nikt nie zwracał uwagi na jednookiego pirata :-D:rofl2: Pewnie to normalka nad morzem :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Tydzień mnie nie było a tu tyle zdjęć do oglądania :szok: Ale fajnie, uwielbiam podziwiać dzieciaczki :tak::-D Więc do roboty:

Aph Gdzieś już widzialam te fotki ;-):-p Fajne są. Widać, że wyjazd był bardzo udany, a rodzinka z was rewelacyjna. Robercik jak zwykle cudniasty :-D:-D:-D

Tika Normalnie siostra bliżniaczka jest śliczna :tak::-D Fajnie byłoby mieć taką ;-):-p Wszystkie zdjęcia Matiego mnie rozwaliły. On jest rewelacyjny. A to jego leniuchowanie i kąpiel w ubranku jest zajefajne :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Antoś mimo, że w różowym bodziaku to wygląda jak prawdziwy MAN :-D:-D Widać, że uwielbia auta :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nikolasek pod fontanną też jest świetny. Martucha, czy możesz nam pokazać więcej jego zdjęć?

Hania, jak dawno jej nie było :szok: Ale śliczna z niej panienka. To na pewno po mamusi :tak::-D:-D:-D:-D

Xmamuśka Fotki ze ślubu rewelacyjne. A ty wyglądasz w tej sukience jak panna na wydaniu :-D:-D:-D:-D Rewelacja! A dziewczynki - cud miód malina ;-):-D:rofl2::laugh2:

No i mamy Gracjanka. Fajny z niego chłopak. Chyba jest wysoki, co? Też mi się wydaje, że ma zadatki na leśnika, a co najmniej na świetnego grzybiarza :-D:-D:-D:-D Kurki, mniam mniam ;-):rofl2::-D

reklama
Lorien, Monia ... dziękujemy ;* :-)

Coyote, ale fajny chłopczyk z tego Twojego synka :-):-), taki słodki bąbel ... cudne to zdjęcie jak śpi :-):tak: i z tymi kurkami też bomba :-), no i widać, że frajdę miał dużą z wypadu na grzybki :-)

Majuś ... kiedyś było kilka fotek z wesela, na którym się bawiliście i jeszcze nie skomentowałm :zawstydzona/y:;-) ... wszystkie panny były śliczne :-):tak:, wnoszę zatem :-D o szerszą fotorelację z tej imprezki :-p:-):tak:

Monia ty uwielbiasz sie chwalic swoim synkiem a my uwielbiamy go ogladac wiec wklejaj wszystko co masz!!:-)
i w ogole te wasze foty zawsze takie fajne tworcze sa:tak:

ja cos powrzucam jak tylko dorobie sie lepszego sprzetu do pstrykania bo teraz mam jedno wielkie shit:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Maja ja tez czekam na te obiecane foty z weselicha:tak:

Babcia mówi, że to po niej:-p:-D.

No w sumie. Ty masz urodę po mamie czyli się zgadza ;-):-D:rofl2::tak:

A co do lesnika? Mama kocha las, tata kocha las to i dziecko kocha las!

No to on chyba nie ma innego wyjścia ;-)

Monia ty uwielbiasz sie chwalic swoim synkiem a my uwielbiamy go ogladac wiec wklejaj wszystko co masz!!:-)
i w ogole te wasze foty zawsze takie fajne tworcze sa:tak:

Dzięki, ale jakbym miala wrzucić tu wszystkie fotki witka to bb by się zapchało. Z jednego wypadu nad morze na jeden dzień jest "zaledwie" 300 zdjęć :tak:;-):-D:rofl2:

Troszke Antosia z ostatniego okresu, bo dawno nas nie było:tak:

Reszta na zamknietym... bo jeszcze mi dziecko odbiorą hehe...

Ostatnia edycja:
Antoś jest bombowy i widać że wie co dobre:tak:;-):-) julcia tez kocha piwko,musimy chowac,bo jak juz zauwazy tak koniec:crazy:
Skakanka a twoje panny to juz wogle,sliczne male ksiezniczki:tak:
Jeśli zapomniałam o jakimś styczniaku to poprosze o kopa w dpsko na przypomnienie:laugh2::-p

reklama
Do góry