reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

... siostrzyczka :confused: (ale chyba już nie długo, gdyż trwają pertraktacje z babciami, co do zmiany mojej fryzury:laugh2:)

... z wypadu nad jezioro

... nie pozwolili robić dziecku, co chce :-D

znowu plac zabaw ...

letnie kąpiele i inne zabawy ;-)

jak wakacje, to wakacje i trzeba się trochę pobyczyć;-)

uffff .... zaległości nadrobione :-D;-)

reklama
Tika zdjęcia BOMBA:-D:tak::tak:Mati i te jego minki normalnie mimika jak Jim Carrey:-Dno i chyba musicie cos z ta fryzura jednak zrobic:-D:-D:-pbo czasem;-)przypomina dziewczynke:-p;-)i te Wilkowice...nie spodziealam sie,ze ma tam az tak fajnie;-) kapielowki tez ekstra:-Di jeziorko...w ogole efektywnie spedzacie wakacje chlip chlip:-(;-) mimo,ze macie baze wypadowa z bloku;-)no a ostatnie byczenie...:rofl2:aha...Fabianek to spory kawal chlopa [szok]

Ostatnia edycja:
tika kocham cie!!!! normalnie bomba te fotki:-)
po raz ktorys zakochalam sie od pierwszego wejrzenia, normalnie bomba!!ale on jest sliczny i tak jak pisalam na pogaduchach jak tu weszlam pierwsze zobaczylam to zdjeciu "siostrzyczka" i zgupialam kogo cora bo twarzyczka znajoma ale jakos tak mi sie namieszalo:-D:-D:-D

moje naj foty to ta prz kratach, przy pomalowanej scianie, jak sie byczy na wakacjach(niemoge normalnie:-D:-D:-D) i nad jeziorem jak lize wode:laugh2::laugh2: w ogole to na kazdym super ubranya ta niebieska koszulka w paski z jzeiora to juz w ogole bomba(do jego wloskow i oczu -ehhh co za przytojniak)

no i najwazniejsze ze macie tradycyjny styczniowkowy grzybek!!

a Fabianek tez sliczny chlopczyk, taki kontrast przy nich jest blondynek-brunet:tak:no i spory nie powiem;-)

Aph, widzę, że Wasze wakacje też udane:tak:. Świetne zdjęcia z tej zjeżdżalni, Antek pewnie by szalał z radości z tylu atrakcji:-). Zdjęcia przy fontannie cudne i rodzinne oczywiście też:tak::-).

Tika, jaką Ty masz śliczną córeczkę:szok:, normalnie bomba:-D, Mati jako chłopak i dziewczynka wygląda obłędnie:tak::tak:. Ale te jego włoski, normalnie nie mogę, ja chce takie dla mojej córy;-):biggrin2:. Piękne zdjęcia:tak:.

Dzieki Kochane Ciocie za komplementa. :sorry2:

Tika :-D:-D:-D Mati mnie normalnie rozwalil w tych kitkach. niejedna dziewczynka moglaby mu wloskow pozazdroscic. :tak:
Sliczne zdjecia. Maly model Wam rosnie. :tak:

Antosiowa super facet, nawet w rozowym bodziaku. :-D
No i obsluga jaka profesjonalna, nawet raczkami domywal to czego sie gabka nie dalo. :laugh2:

Kurcze, aż dech zapiera, boskie te Wasze bąble! Obiecuje, że popołudniu, no najpóźniej wieczorkiem wstawie aktualne zdjęcia mojego księcia :-)

wszystkie zdjecia super
Aph mamy zdjecia przy tej samej fontannie w rynku sądeckim, ale nóg w niej nie moczylismy, przy nastepnej wizycie musimy to nadrobić:-D. Wczasy fajne, wyjazd udany:tak:
Tika sliczna masz coreczke i synka oczywiscie też:-D, nie wiem kto głownie u Was robi zdjecia, ale ma do tego dryg, zdjecia sa śliczne
Antosiowa twoj synio to taki mały pomocnik, robota pali mu soe w rekach, a moze przy okazji umył by tez moje auto bo brudne jest strasznie. A z tym rozowym bodziakiem to nie zauważyłam, ale chyba juz sie szykujesz na zakup rozowych ubranek dla corci

reklama
Do góry