reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

... siostrzyczka :confused: (ale chyba już nie długo, gdyż trwają pertraktacje z babciami, co do zmiany mojej fryzury:laugh2:)

... z wypadu nad jezioro

... nie pozwolili robić dziecku, co chce :-D

znowu plac zabaw ...

letnie kąpiele i inne zabawy ;-)

jak wakacje, to wakacje i trzeba się trochę pobyczyć;-)

uffff .... zaległości nadrobione :-D;-)

reklama
Tika zdjęcia BOMBA:-D:tak::tak:Mati i te jego minki normalnie mimika jak Jim Carrey:-Dno i chyba musicie cos z ta fryzura jednak zrobic:-D:-D:-pbo czasem;-)przypomina dziewczynke:-p;-)i te Wilkowice...nie spodziealam sie,ze ma tam az tak fajnie;-) kapielowki tez ekstra:-Di jeziorko...w ogole efektywnie spedzacie wakacje chlip chlip:-(;-) mimo,ze macie baze wypadowa z bloku;-)no a ostatnie byczenie...:rofl2:aha...Fabianek to spory kawal chlopa [szok]

Ostatnia edycja:
tika kocham cie!!!! normalnie bomba te fotki:-)
po raz ktorys zakochalam sie od pierwszego wejrzenia, normalnie bomba!!ale on jest sliczny i tak jak pisalam na pogaduchach jak tu weszlam pierwsze zobaczylam to zdjeciu "siostrzyczka" i zgupialam kogo cora bo twarzyczka znajoma ale jakos tak mi sie namieszalo:-D:-D:-D

moje naj foty to ta prz kratach, przy pomalowanej scianie, jak sie byczy na wakacjach(niemoge normalnie:-D:-D:-D) i nad jeziorem jak lize wode:laugh2::laugh2: w ogole to na kazdym super ubranya ta niebieska koszulka w paski z jzeiora to juz w ogole bomba(do jego wloskow i oczu -ehhh co za przytojniak)

no i najwazniejsze ze macie tradycyjny styczniowkowy grzybek!!

a Fabianek tez sliczny chlopczyk, taki kontrast przy nich jest blondynek-brunet:tak:no i spory nie powiem;-)

Aph, widzę, że Wasze wakacje też udane:tak:. Świetne zdjęcia z tej zjeżdżalni, Antek pewnie by szalał z radości z tylu atrakcji:-). Zdjęcia przy fontannie cudne i rodzinne oczywiście też:tak::-).

Tika, jaką Ty masz śliczną córeczkę:szok:, normalnie bomba:-D, Mati jako chłopak i dziewczynka wygląda obłędnie:tak::tak:. Ale te jego włoski, normalnie nie mogę, ja chce takie dla mojej córy;-):biggrin2:. Piękne zdjęcia:tak:.

Dzieki Kochane Ciocie za komplementa. :sorry2:

Tika :-D:-D:-D Mati mnie normalnie rozwalil w tych kitkach. niejedna dziewczynka moglaby mu wloskow pozazdroscic. :tak:
Sliczne zdjecia. Maly model Wam rosnie. :tak:

Antosiowa super facet, nawet w rozowym bodziaku. :-D
No i obsluga jaka profesjonalna, nawet raczkami domywal to czego sie gabka nie dalo. :laugh2:

Kurcze, aż dech zapiera, boskie te Wasze bąble! Obiecuje, że popołudniu, no najpóźniej wieczorkiem wstawie aktualne zdjęcia mojego księcia :-)

wszystkie zdjecia super
Aph mamy zdjecia przy tej samej fontannie w rynku sądeckim, ale nóg w niej nie moczylismy, przy nastepnej wizycie musimy to nadrobić:-D. Wczasy fajne, wyjazd udany:tak:
Tika sliczna masz coreczke i synka oczywiscie też:-D, nie wiem kto głownie u Was robi zdjecia, ale ma do tego dryg, zdjecia sa śliczne
Antosiowa twoj synio to taki mały pomocnik, robota pali mu soe w rekach, a moze przy okazji umył by tez moje auto bo brudne jest strasznie. A z tym rozowym bodziakiem to nie zauważyłam, ale chyba juz sie szykujesz na zakup rozowych ubranek dla corci

reklama
Do góry