reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Xandii, śiczne zdjęcia (nie mówiąc o dziewczynkach;-) ), zwłaszcza te gdzie słodko śpią...:-)

reklama
Irtasia zakochalam sie w Twojej malenkiej :-) mąż jak zobaczyl zdjecie to powiedzial ze wyglada jak kosmonauta w kombinezonie :-) jest przeurocza naprawde :-)

Abeja wlasnie mysle o kupnie husty, gdzie kupilas swoja? no i za ile? :-) i wlasnie tez za bardzo nie wiem jaki rozmiar kupic :-(

www chusta pl sorry ze tak ktrotko, ale probowalam napisac tego posta chyba 5 razy i sie wscieklam..

Abeja sorki ze na tym watku pytam ale jak dobralas rozmiar? bo ja mam dylemata bo zeby chuste mogl nosic tez moj maz to musialby schudnac 10 cm w pasie, w zawiazku z tym mam jeszcze jedno pytanko :-) czy ta chuste da sie jakos regulowac? bo ogladalam takie fajne regulowane ale sa strasznie drogie :-(

Xandii piękna masz córeczki :-D:laugh2:

Elma fajne to zdjęcie na Eskimosa ;-) i panna w kąpieli ;-) A ten piesio obok wózka to wasz?

reklama
kalam chuusta nie jest regulowana niestety i to jej jedyny minus. Muszisz miec dwie. O rozmiar zadzwon i zapytaj, bo ja tez zle dobrałam i teraz w chuscie zuze nosi moj maz, a ja muusze zamowic nową.
Coraz lepiej malej sie zasypia.
Fajne u nich jest to, ze jakby co to bez problemu mozesz zwrocic towar

Do góry