reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

ależ cudne te wasze dzieciaczki. łapcie każdą chwilę bo bardzo szybko mijają. tak trudno sobie przypomnieć jak to było. moja Lila ma już 2,5 m-ąca i w porównaniu do waszych pociech jes taka duża. pozdrawiam wszystkie mamusie, mam nadzieję że burzy hormonalnych macie jak najmniej, to jest trudny okres więc trzymajcie się cieplutko razem. całujemy, mam i Lilcia.

Ps. widzę że Emilcia ma takie krostki jak mój Lilek jak był taki mały...powodzenia w ich zwalczaniu, u mojej córy do tej pory się pojawiają, trudna droga przed Tobą mamusiu Emilki...

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    176,5 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Witaj Irtasia razem ze swoją córcią :-D Fajna z niej kruszynka ;-)

MariaOla no mama się ciebie nie może wyprzeć ;-)

jak byłam mała to wszyscy mówili, że jestem cały tata, a teraz zaś mówią, że moja mama to moja siostra ;-) :tak:

chyba czas, zeby pokazac moja gwiazdę. Oto moje siostry sisters i tatuś (mamusia jak zwykle pstryka, więc mnie nie widać )

Załączniki

• Obraz 004.JPG
    Obraz 004.JPG
    239,7 KB · Wyświetleń: 46
  • Obraz 006.JPG
    Obraz 006.JPG
    176 KB · Wyświetleń: 45
  • Obraz 021.JPG
    Obraz 021.JPG
    160,1 KB · Wyświetleń: 32
  • Obraz 023.JPG
    Obraz 023.JPG
    186 KB · Wyświetleń: 43
  • Obraz 030.JPG
    Obraz 030.JPG
    201,9 KB · Wyświetleń: 39
i jeszcze trochę

Załączniki

• Obraz 134.JPG
    Obraz 134.JPG
    178,6 KB · Wyświetleń: 47
  • Obraz 165.JPG
    Obraz 165.JPG
    127,1 KB · Wyświetleń: 33
Aniii wiem, że droga trudna, ale jakoś muszę jej stawić czoła. Żal mi tego mojego szkraba. Mimo tej alergii jest i tak bardzo wesolutka...

Xandii fajna z Was rodzinka, ale nie wierzę, żebyś nie miała zdjęcia z maleństwem. Dawaj zaraz!

Ale laseczki:-)Fajnie masz Xandii z Olą bo już się sama potrafi sobą zająć ja to mam SAJGON obecnie i potrwa on jeszcze trochę...:baffled:;-)

lorien- naprawdę nie mam zdjęcia z małą, przynajmniej na moim aparcie:-D

skakanka- no cóż, wyobrażam sobie co ty teraz masz....... ale za to potem twoje panienki będą się fajnie bawić, a u mni chyba na to za duża różnica wieku.

reklama
Do góry