reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

znam problem ale u nas ciuszki tylko do pasa mokre
a tu zdjatka z weekendu i wczoraj
Na pierwszym widac jaka oliwcia jest chudzina i jak ja wysypalo :/ na drugim tata z coreczka a na trzecim oliwcia z ''siostra blizniaczka'' Marysia, tzn mialy byc blizniaczki ale Marysia urodzila sie 5 dni po Oliwce i est typowa klucha, swoja droga z jej mama poznalysmy sie zupelnie pzypadkiem przez internet na pewnym forum :D

reklama
aniay moja Julia też ma takie krostki na całym ciele:tak: i lekarz przepisał mi maścio-krem do smarowania buzi:tak: smarowałam dopiero 2 razy ale już jest troszkę lepiej:tak: ale ona ma całą buźkę w tych krostach:szok:

A Oliwka śliczniutka i do tatka podobna:tak:

xmamuska krostki juz znikaja, same, bo znalezlismy przyczyne - kawalek sklejki pod materacykiem zeby pod katem lezala naczynil takich szkod na jej buzce, odwrocilam materacyk zmienilam posciel i od razu widac poprawe takze miejmy nadziej w ciagu kilku dni krostki znikna
Rzeczywiscie podobna do taty jak kropla wody (jego rodzice twierza ze jak byl maly to wygladal prawie jak ona ;))

Jak to powiedziala polozna ''dzieci miewaja wysypki'' podobno o ile im to nie przeszkadza nie nalezy sie przejmowac, takie przynajmniej maja podejscie tu w irlandii ale oni generalnie niczym sie nie przejmuja

Jak to powiedziala polozna ''dzieci miewaja wysypki'' podobno o ile im to nie przeszkadza nie nalezy sie przejmowac, takie przynajmniej maja podejscie tu w irlandii ale oni generalnie niczym sie nie przejmuja
To w Polsce jest całkiem na odwrót:-D;-)

Aniay dogadujesz się z nimi bez problemu?rozumiesz wszystko co np ta położna Ci mówi?

reklama
alez slodki zielony chloptas marita:)))
skakanka w zasadzie tak, czasem tylko nie rozumiem ale wtedy siegam po slownik albo prosze o wytlumaczenie inaczej i zazwyczaj jest wtedy ok duzo gorzej z mowieniem o co mi chodzi:p a tu w irlandii generalnie uwazaja ze jesli dziecko nie ma goraczki albo innych powaznych objawow to jest zdrowe, to ze ma katar wysypke kaszelek to nie jest zaden powod do zmartwien i oni tu np niemowleta przy temp 15 stopni na spacery bez czapek juz biora:)

Do góry