reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Nie no, Antosiowa, rozwaliłaś mnie tym Antkiem
Błotko, ciapki, to jego żywioł! Rewelacyjny jest! I jakie zmagania z wężem.
My ostatnio jak laliśmy wodę do baseniku - grzybka Emilki, to Andrzej najpierw dał ciepłą, a potem włączył węża i ona tam wlazła kiedy nikt nie widział, wzięła tego węża i prosto na gołe i rozgrzane ciałko skierowała. Woda jest ze studni, więc temperaturę ma pewnie kilka stopni, więc mocno się ta nasza Emi zdziwiła
Błotko, ciapki, to jego żywioł! Rewelacyjny jest! I jakie zmagania z wężem.
My ostatnio jak laliśmy wodę do baseniku - grzybka Emilki, to Andrzej najpierw dał ciepłą, a potem włączył węża i ona tam wlazła kiedy nikt nie widział, wzięła tego węża i prosto na gołe i rozgrzane ciałko skierowała. Woda jest ze studni, więc temperaturę ma pewnie kilka stopni, więc mocno się ta nasza Emi zdziwiła
K
konto usuniete
Gość
Antos tapljący sie w błotku, super i 'taki sobie" tez ekstra i fajnie ze ma basenik bo nie musi dupki pchac juz do tej małej miseczki
zgadzam sie Antek superowy - dla mnie najlepsze safotki buzki z bliska, widac jakie ma ladne rysy twarzy i oczka
no ale blotko to faktycznie jego zywiol
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
"Taki sobie" Antek cuuuuuudny słodziak jeden :-):-)
A
ania_zywa
Gość
A ja napiszę krótko, Antoś jest superowy, bo w końcu to mój przyszły zięć:-)!!!
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Dziekujemy pięknie za komplementa
Antoś rzezcywiście kocha wodę ponad życie, zreszta on kocha wszystko, co mokre. Nawet jak nasika na podłogę, to ma z tego niezły ubaw
Antoś rzezcywiście kocha wodę ponad życie, zreszta on kocha wszystko, co mokre. Nawet jak nasika na podłogę, to ma z tego niezły ubaw
reklama
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Wituś świetnie sobie radzi z rysowaniem, ciekawe kiedy przerzuci się na większe powierzchnie typu ściany . A akrobacje z tatą supernowe :-).
Antoś jest zarąbisty, zdjęcia są super i z jeziora i z błotka i z baseniku, ale "taki sobie" najfajniejsze :-).
Antoś jest zarąbisty, zdjęcia są super i z jeziora i z błotka i z baseniku, ale "taki sobie" najfajniejsze :-).