reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

ehhh:zawstydzona/y::zawstydzona/y: zaczerwienilam sie, dziekuje bardzo nam milo:-p

domek co prawda jest do remontu, ale jest dosc duzy i jest mnostwo miejsc do spania, do tego mozna jechac po kosztach, my z mama kupowalismy produkty na obiady,sniadania itd i naprawde malo kasy poszlo:tak:szkoda tylko ze mama musiala wracac do pracy bo samej mi juz sie nie chcialo siedziec:no:

a koszulki nosimy Patrysiowe:tak: wspieramy Patryka ze Szczecina, mozesz zajrzec na stronke o nim i poczytac:tak:
Pomoc dla Patryka

reklama
Martuchaa wstrząsnęło mnie to co przeczytałam na tej stronie. Kolejny raz winę za to wszystko ponoszą niekompetentni lekarze :angry::angry::angry:
Pomyśleć, że dziecko było zdrowe...

Nic mi nie mow - to straszne:no::-( taki pogodny chlopczyk:-:)-( brak slow normalnie i strach przed kazda narkoza:no:
ja sie natknelam na ta historie jeszcze przed tym jak Nikus byl w szpitalu wiec wyobraz sobie jaki strach byl przy jego zabiegach:-( jak nosimy koszulki to czesto ludzie sie pytaja o co chodzi, moze ktos pomoze(zwlaszcza nad morzem;-))

a Ty masz figurę jak fotomodelka.:tak:
Fotomodelka? No coś Ty, nie z tą oponką:-D:laugh2::-p:rofl2:. Żarcik:-p.
Mati przystojniak, jak dla mnie wygląda bardzo chłopięco pomimo kręconych włosów:tak:. Widać, że będzie z niego niezły kierowca:-).
Nikuś rewelacja, wypoczął nad morzem i jak się babci przygląda z zainteresowaniem:-). Pewnie głodny już był:-D:-D.
A Emilka jak to Emilka, superaśna w kiteczkach:tak:.

Dziewczynki kochane ... dziękujemy za komplementa :-D;-):-), a szczególne podziękowania dla tych, które zauważyły w Matim "męskie cechy" :-D:-D:-D:-D:rofl2:;-):rofl2:

Martuchaa ... ale z Ciebie laska:tak::-):-)!!!!!!!!! Ślicznie wyglądacie oboje z Nikusiem ... normalnie ... do zakochania :-D:tak::tak:;-). Moje foto-faworyty to wszystkie plażowe fotki i tańczący Niki :-D:-D ... jest po prostu cuuuuuuudny :tak::tak:

reklama
Martucha alez z ciebie sliczna babka. A nikus na plazy super i to tanczace zdjecie moje ulubione. Mam nadzieje ze zapomnial o ostatnim wypadku i dal ci troszke odpoczac. Szkoda ze tak krotko ale moze ci sie uda jeszcze pojechac.
Lorien te kiteczki swietne i jest co zwiazywac.
A Mati kierowca bombowca nie do podrobienia widac ze z niego prawdziwy mezczyzna.

Do góry