reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

ehhh:zawstydzona/y::zawstydzona/y: zaczerwienilam sie, dziekuje bardzo nam milo:-p

domek co prawda jest do remontu, ale jest dosc duzy i jest mnostwo miejsc do spania, do tego mozna jechac po kosztach, my z mama kupowalismy produkty na obiady,sniadania itd i naprawde malo kasy poszlo:tak:szkoda tylko ze mama musiala wracac do pracy bo samej mi juz sie nie chcialo siedziec:no:

a koszulki nosimy Patrysiowe:tak: wspieramy Patryka ze Szczecina, mozesz zajrzec na stronke o nim i poczytac:tak:
Pomoc dla Patryka

reklama
Martuchaa wstrząsnęło mnie to co przeczytałam na tej stronie. Kolejny raz winę za to wszystko ponoszą niekompetentni lekarze :angry::angry::angry:
Pomyśleć, że dziecko było zdrowe...

Nic mi nie mow - to straszne:no::-( taki pogodny chlopczyk:-:)-( brak slow normalnie i strach przed kazda narkoza:no:
ja sie natknelam na ta historie jeszcze przed tym jak Nikus byl w szpitalu wiec wyobraz sobie jaki strach byl przy jego zabiegach:-( jak nosimy koszulki to czesto ludzie sie pytaja o co chodzi, moze ktos pomoze(zwlaszcza nad morzem;-))

a Ty masz figurę jak fotomodelka.:tak:
Fotomodelka? No coś Ty, nie z tą oponką:-D:laugh2::-p:rofl2:. Żarcik:-p.
Mati przystojniak, jak dla mnie wygląda bardzo chłopięco pomimo kręconych włosów:tak:. Widać, że będzie z niego niezły kierowca:-).
Nikuś rewelacja, wypoczął nad morzem i jak się babci przygląda z zainteresowaniem:-). Pewnie głodny już był:-D:-D.
A Emilka jak to Emilka, superaśna w kiteczkach:tak:.

Dziewczynki kochane ... dziękujemy za komplementa :-D;-):-), a szczególne podziękowania dla tych, które zauważyły w Matim "męskie cechy" :-D:-D:-D:-D:rofl2:;-):rofl2:

Martuchaa ... ale z Ciebie laska:tak::-):-)!!!!!!!!! Ślicznie wyglądacie oboje z Nikusiem ... normalnie ... do zakochania :-D:tak::tak:;-). Moje foto-faworyty to wszystkie plażowe fotki i tańczący Niki :-D:-D ... jest po prostu cuuuuuuudny :tak::tak:

reklama
Martucha alez z ciebie sliczna babka. A nikus na plazy super i to tanczace zdjecie moje ulubione. Mam nadzieje ze zapomnial o ostatnim wypadku i dal ci troszke odpoczac. Szkoda ze tak krotko ale moze ci sie uda jeszcze pojechac.
Lorien te kiteczki swietne i jest co zwiazywac.
A Mati kierowca bombowca nie do podrobienia widac ze z niego prawdziwy mezczyzna.

Do góry