reklama
A
ania_zywa
Gość
Żywa wyjdzie, ale chyba szydło z worka;-)
Proszę się tu ze mnie nie naśmiewać, bo jeszcze Wam pokażę, że zwiążę Hani kitę z tych 3 włosów na krzyż.
K
konto usuniete
Gość
Emi slodziak niesamowity - i te jej minki(tak superancko brwi marszczy:-)).Moj faworyt to ogorkowa akrobatka i jest ok ale na wszystkich super
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Lorien ... Emi super ... a z ogórkiem ... normalnie rewelacyjna mina
Aaga, Geperty, Aniu Zywa, Martuchaa i Tika bardzo Wam dziękuję. ;-):-)
Ogóreczka potem na drugi dzień w kupce znalazłam ale smakował jej tak, że jeden jej nie wystarczył.
Aaga te buciki są zabudowane, też mi trochę szkoda, że takie. No i podeszwa mogłaby być trochę elastyczniejsza, ale ładne są i Emilce nie przeszkadzają, zwłaszcza, że umie je ściągać
Kucyk rzeczywiście jej się nie spodobał i też najbardziej podoba mi się w tym pojedynczym na czubku głowy
czekamy teraz na kucyki Hanutki
Ogóreczka potem na drugi dzień w kupce znalazłam ale smakował jej tak, że jeden jej nie wystarczył.
Aaga te buciki są zabudowane, też mi trochę szkoda, że takie. No i podeszwa mogłaby być trochę elastyczniejsza, ale ładne są i Emilce nie przeszkadzają, zwłaszcza, że umie je ściągać
Kucyk rzeczywiście jej się nie spodobał i też najbardziej podoba mi się w tym pojedynczym na czubku głowy
czekamy teraz na kucyki Hanutki
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
A mi się głupio teraz zrobiło, bo byłam pewna, że wrzuciłam foty z naszego weekendu w Kłącznie 2 tyg. temu , a tak nie było, co ja sobie ubzdurałam .
No ale co się odwlecze to nie uciecze , więc wrzucam teraz:
No ale co się odwlecze to nie uciecze , więc wrzucam teraz:
Załączniki
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
K
konto usuniete
Gość
geperty fotki przesliczne, w ogole wszedzie gdzie jezdzisz to tak ladnie jest, zielono i w ogole(dlatego kocham pomorze)
Nikus jak zwykle superancko ubrany, sliczniusio przy hustawce z bliska i w wanne - miodzik
Nikus jak zwykle superancko ubrany, sliczniusio przy hustawce z bliska i w wanne - miodzik
reklama
Aaga to nie u nich, oni są dopiero przed malowaniem, zresztą widać różnice ...
Geperty Nikuś słodziak, najlepsze foty z bliska, dobrze widać jego śliczne, duże oczka.
W ogóle super, podoba mu się zabawa, widać.
No a jaka Mamusia super, nie wiem, z czego się chcesz odchudzać
Geperty Nikuś słodziak, najlepsze foty z bliska, dobrze widać jego śliczne, duże oczka.
W ogóle super, podoba mu się zabawa, widać.
No a jaka Mamusia super, nie wiem, z czego się chcesz odchudzać
Podziel się: