reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Emi slodziak niesamowity - i te jej minki(tak superancko brwi marszczy:-)).Moj faworyt to ogorkowa akrobatka i jest ok ale na wszystkich super:tak:

Aaga, Geperty, Aniu Zywa, Martuchaa i Tika bardzo Wam dziękuję. :tak:;-):-)
Ogóreczka potem na drugi dzień w kupce znalazłam :baffled: ale smakował jej tak, że jeden jej nie wystarczył.:tak:
Aaga te buciki są zabudowane, też mi trochę szkoda, że takie. No i podeszwa mogłaby być trochę elastyczniejsza, ale ładne są i Emilce nie przeszkadzają, zwłaszcza, że umie je ściągać :-p:szok::-D:-D:-D
Kucyk rzeczywiście jej się nie spodobał i też najbardziej podoba mi się w tym pojedynczym na czubku głowy :tak::tak::tak::rofl2:
czekamy teraz na kucyki Hanutki :-D:-D:rofl2::tak:

A mi się głupio teraz zrobiło, bo byłam pewna, że wrzuciłam foty z naszego weekendu w Kłącznie 2 tyg. temu :zawstydzona/y:, a tak nie było, co ja sobie ubzdurałam :confused:.
No ale co się odwlecze to nie uciecze :-p, więc wrzucam teraz:

Załączniki

• 65.JPG
    65.JPG
    169 KB · Wyświetleń: 23
  • 66.JPG
    66.JPG
    104,4 KB · Wyświetleń: 27
  • 67.JPG
    67.JPG
    94,7 KB · Wyświetleń: 25
  • 68.JPG
    68.JPG
    185,4 KB · Wyświetleń: 27
Po ciężkim dniu na placu, zabaw pora na coś do picia i kąpiel ;-):-D

Załączniki

• 69.JPG
    69.JPG
    150,5 KB · Wyświetleń: 26
  • 70.JPG
    70.JPG
    179,2 KB · Wyświetleń: 22
  • 71.JPG
    71.JPG
    178 KB · Wyświetleń: 27
  • 72.JPG
    72.JPG
    93,3 KB · Wyświetleń: 27
geperty fotki przesliczne, w ogole wszedzie gdzie jezdzisz to tak ladnie jest, zielono i w ogole(dlatego kocham pomorze:-D)
Nikus jak zwykle superancko ubrany, sliczniusio przy hustawce z bliska i w wanne - miodzik:tak:

Geperty synuś pierwsza klasa. w p[ierwszej chwili gdy oglądałam zdjecia to pomysłałam sobie ze sa z dziś i ze to Wasz nowy plac zabaw, ale chyba sie pomyliłam:sorry2: (albo nie - juz sama nie wiem:-D)

reklama
Aaga to nie u nich, oni są dopiero przed malowaniem, zresztą widać różnice ...

Geperty Nikuś słodziak, najlepsze foty z bliska, dobrze widać jego śliczne, duże oczka.
W ogóle super, podoba mu się zabawa, widać.:tak:
No a jaka Mamusia super, nie wiem, z czego się chcesz odchudzać :baffled:

Do góry