reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Emi slodziak niesamowity - i te jej minki(tak superancko brwi marszczy:-)).Moj faworyt to ogorkowa akrobatka i jest ok ale na wszystkich super:tak:

Aaga, Geperty, Aniu Zywa, Martuchaa i Tika bardzo Wam dziękuję. :tak:;-):-)
Ogóreczka potem na drugi dzień w kupce znalazłam :baffled: ale smakował jej tak, że jeden jej nie wystarczył.:tak:
Aaga te buciki są zabudowane, też mi trochę szkoda, że takie. No i podeszwa mogłaby być trochę elastyczniejsza, ale ładne są i Emilce nie przeszkadzają, zwłaszcza, że umie je ściągać :-p:szok::-D:-D:-D
Kucyk rzeczywiście jej się nie spodobał i też najbardziej podoba mi się w tym pojedynczym na czubku głowy :tak::tak::tak::rofl2:
czekamy teraz na kucyki Hanutki :-D:-D:rofl2::tak:

A mi się głupio teraz zrobiło, bo byłam pewna, że wrzuciłam foty z naszego weekendu w Kłącznie 2 tyg. temu :zawstydzona/y:, a tak nie było, co ja sobie ubzdurałam :confused:.
No ale co się odwlecze to nie uciecze :-p, więc wrzucam teraz:

Załączniki

• 65.JPG
    65.JPG
    169 KB · Wyświetleń: 29
  • 66.JPG
    66.JPG
    104,4 KB · Wyświetleń: 30
  • 67.JPG
    67.JPG
    94,7 KB · Wyświetleń: 28
  • 68.JPG
    68.JPG
    185,4 KB · Wyświetleń: 30
Po ciężkim dniu na placu, zabaw pora na coś do picia i kąpiel ;-):-D

Załączniki

• 69.JPG
    69.JPG
    150,5 KB · Wyświetleń: 29
  • 70.JPG
    70.JPG
    179,2 KB · Wyświetleń: 28
  • 71.JPG
    71.JPG
    178 KB · Wyświetleń: 30
  • 72.JPG
    72.JPG
    93,3 KB · Wyświetleń: 34
geperty fotki przesliczne, w ogole wszedzie gdzie jezdzisz to tak ladnie jest, zielono i w ogole(dlatego kocham pomorze:-D)
Nikus jak zwykle superancko ubrany, sliczniusio przy hustawce z bliska i w wanne - miodzik:tak:

Geperty synuś pierwsza klasa. w p[ierwszej chwili gdy oglądałam zdjecia to pomysłałam sobie ze sa z dziś i ze to Wasz nowy plac zabaw, ale chyba sie pomyliłam:sorry2: (albo nie - juz sama nie wiem:-D)

reklama
Aaga to nie u nich, oni są dopiero przed malowaniem, zresztą widać różnice ...

Geperty Nikuś słodziak, najlepsze foty z bliska, dobrze widać jego śliczne, duże oczka.
W ogóle super, podoba mu się zabawa, widać.:tak:
No a jaka Mamusia super, nie wiem, z czego się chcesz odchudzać :baffled:

Do góry