reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Żywa Hanutek jest rewelacyjny, zresztą jak zawsze.
Tylko na tym pierwszym zdjęciu, co je już na NK widziałam, wygląda jakby niosła .... prezerwatywę :-D:-D:-D
Domek ma rewelacyjny, fajnie kuka przez okno, chyba Fakro :-p
W piaskownicy taka zapracowana
A jako tancerka świetna, musisz ją gdzieś posłać :tak:
Z bułkami to tak, jak u nas.:baffled:

Tynka Twoje rozrabiary są świetne, a jak Ty super wyglądasz, po prostu bomba.
A fotki na onecie też supcio

Aaga Wasze fotki też wymiatają, a z kolejnych powtórek to Emi też ma taką lalę, tylko bez czapki już. Ale mało się nią bawi, woli autka :baffled:
Buziaki są słodkie, od tych szkrabów naszych, Emi całuje identycznie :-D:-D:-D

Emi na dzień dziecka dostala wózek dla lalek ubranka i kasę. Nie mam fotek niestety

Dziękuje cioteczki za dobre słowa :tak:.

Wszystkie dziewczynki prześliczne :-).

Z Hani to faktycznie baletnica, ale i z wiaderkiem ciężko popracować potrafi ;-):-D. A dziadek jaki zaangażowany, aż miło popatrzeć :tak::-).

Małe Tynki są super :-), baaardzo mi się podoba jak one są tak samo ubrane :tak:, a na dodatek wymalowane, a w domku widać zabawa na całego :laugh2:.

Julcia z Mamą przy koniku to mój faworyt :tak:, a ten buziaczek taki soczysty (Nikuś też mi takie prezentuje :baffled:) :-p:-D:-D:-D.

A to nasz weekend:

Film:
YouTube - Nikuś na kucyku

Zdjęcia (te same co na NK):
1. Na hamaku
2. Trzeba umyć szczaw na zupkę
3. Na koniku z Tatą (festyn)
4. Na boisku z Mamą (festyn)

Załączniki

• 73.JPG
    73.JPG
    116,2 KB · Wyświetleń: 25
  • 77.JPG
    77.JPG
    178,8 KB · Wyświetleń: 26
  • 74.JPG
    74.JPG
    185,2 KB · Wyświetleń: 26
  • 76.JPG
    76.JPG
    128,1 KB · Wyświetleń: 24
Dzieki dziewczyny:tak:
Aga wyglądasz super ...........kiedy ja będę taka szczupła.........................:zawstydzona/y:
Mała wygląda super i że się konia nie boi :szok: moje to ryczą .........zdjęcie z Kubusiem było robione na siłę:baffled::happy2:

geperty uwierz, że w pokoju to był dopiero początek zabawy :angry::angry::angry::angry::angry::angry:..............a ja musiałam później sprzątać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale powiem Wam 3 dzieci lub bliźniaki to nie dla mnie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No i z zapomniałam napisać o Geperty :baffled::-p
Wyglądacie super .............a ja głupia się zastanawiałam po co te liście w wodzie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ale wybaczcie mi bo aj nigdy szczawiu nie jadłam :no::-p
A filmik obejrzę jak dziewczyny pójdą spać bo teraz miałabym je obie na karku :tak:;-)

Dziękujemy za komplementy:-).
Tynka, panny bombowe i świetnie pomalowane:-). Kociaki:-D. Hania też mogła być na takim festynie, ale wolała spać i zgarnąć na koniec prezerwatywe:-D:-D:-D:-p:rofl2:.
Aaga, jak Julcia fajnie pije ze zwykłej słomki:-). Ja kiedyś dałam Hani kako ze słomką to nacisnęła na kartonik i jej wszystko wyleciało:-D. No i zdjęcie z konikiem też rewelka:tak:.
Geperty, no a Nikuś co tu dużo mówić, bomba!! A czy on ten szczaw też jada???? Moja mama czasem gotuje zupę szczawiową, a ja go nienawidzę, fuj:-p:-D.

Żywa ja bardzo lubię szczawiową, a Nikuś jadł pierwszy raz w tym roku i wrąbał cały talerz głęboki :tak::-)

Dziekujemy za miłe słówka, co do konika to Julka nie bała sie faktycznie wsiąść na niego, ale przejechać sie nie bardzo chciała. Wiec nie zmuszalismy jej, usiadła, pogłaskała, zrobilismy zdjecie i z konia:-D.
Geperty Twjego szkraba widziałam własnie wczoraj na nk i gdyby nie podpis to nie wiedziałabym ze to szczaw. Piekne macie zdjecie w hamaku, a Nikuś na wszystkich bomba

reklama
No widać, że dzien dziecka udany :-)
Dzieciaki takie szcześliwe i rozpromienione, że az miło patrzeć :-)
Wszystkie cudne co do jednego :-)

Nasze zdjęcia z dnia dziecka ma ciocia Zuzanki, bo w pospiechu rodzice zapomnieli zabrac aparat :-)
Byliśmy u rodziców na wsi, Zuzka dostała od dziadka i babci basen, od cioci mega koło ratunkowe (oczywiscie w kształcie ryby - bo nie da rady inaczej) i praktycznie cały dzien (z przerwą na drzemkę) spędziła w basenie. Na szczęście pogoda była piekna, woda nagrzana i Zuzka mogła biegać z gołym tyłkiem :D

Do góry