reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Żywa Hanutek jest rewelacyjny, zresztą jak zawsze.
Tylko na tym pierwszym zdjęciu, co je już na NK widziałam, wygląda jakby niosła .... prezerwatywę :-D:-D:-D
Domek ma rewelacyjny, fajnie kuka przez okno, chyba Fakro :-p
W piaskownicy taka zapracowana
A jako tancerka świetna, musisz ją gdzieś posłać :tak:
Z bułkami to tak, jak u nas.:baffled:

Tynka Twoje rozrabiary są świetne, a jak Ty super wyglądasz, po prostu bomba.
A fotki na onecie też supcio

Aaga Wasze fotki też wymiatają, a z kolejnych powtórek to Emi też ma taką lalę, tylko bez czapki już. Ale mało się nią bawi, woli autka :baffled:
Buziaki są słodkie, od tych szkrabów naszych, Emi całuje identycznie :-D:-D:-D

Emi na dzień dziecka dostala wózek dla lalek ubranka i kasę. Nie mam fotek niestety

Dziękuje cioteczki za dobre słowa :tak:.

Wszystkie dziewczynki prześliczne :-).

Z Hani to faktycznie baletnica, ale i z wiaderkiem ciężko popracować potrafi ;-):-D. A dziadek jaki zaangażowany, aż miło popatrzeć :tak::-).

Małe Tynki są super :-), baaardzo mi się podoba jak one są tak samo ubrane :tak:, a na dodatek wymalowane, a w domku widać zabawa na całego :laugh2:.

Julcia z Mamą przy koniku to mój faworyt :tak:, a ten buziaczek taki soczysty (Nikuś też mi takie prezentuje :baffled:) :-p:-D:-D:-D.

A to nasz weekend:

Film:
YouTube - Nikuś na kucyku

Zdjęcia (te same co na NK):
1. Na hamaku
2. Trzeba umyć szczaw na zupkę
3. Na koniku z Tatą (festyn)
4. Na boisku z Mamą (festyn)

Załączniki

• 73.JPG
    73.JPG
    116,2 KB · Wyświetleń: 21
  • 77.JPG
    77.JPG
    178,8 KB · Wyświetleń: 23
  • 74.JPG
    74.JPG
    185,2 KB · Wyświetleń: 22
  • 76.JPG
    76.JPG
    128,1 KB · Wyświetleń: 20
Dzieki dziewczyny:tak:
Aga wyglądasz super ...........kiedy ja będę taka szczupła.........................:zawstydzona/y:
Mała wygląda super i że się konia nie boi :szok: moje to ryczą .........zdjęcie z Kubusiem było robione na siłę:baffled::happy2:

geperty uwierz, że w pokoju to był dopiero początek zabawy :angry::angry::angry::angry::angry::angry:..............a ja musiałam później sprzątać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale powiem Wam 3 dzieci lub bliźniaki to nie dla mnie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No i z zapomniałam napisać o Geperty :baffled::-p
Wyglądacie super .............a ja głupia się zastanawiałam po co te liście w wodzie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ale wybaczcie mi bo aj nigdy szczawiu nie jadłam :no::-p
A filmik obejrzę jak dziewczyny pójdą spać bo teraz miałabym je obie na karku :tak:;-)

Dziękujemy za komplementy:-).
Tynka, panny bombowe i świetnie pomalowane:-). Kociaki:-D. Hania też mogła być na takim festynie, ale wolała spać i zgarnąć na koniec prezerwatywe:-D:-D:-D:-p:rofl2:.
Aaga, jak Julcia fajnie pije ze zwykłej słomki:-). Ja kiedyś dałam Hani kako ze słomką to nacisnęła na kartonik i jej wszystko wyleciało:-D. No i zdjęcie z konikiem też rewelka:tak:.
Geperty, no a Nikuś co tu dużo mówić, bomba!! A czy on ten szczaw też jada???? Moja mama czasem gotuje zupę szczawiową, a ja go nienawidzę, fuj:-p:-D.

Żywa ja bardzo lubię szczawiową, a Nikuś jadł pierwszy raz w tym roku i wrąbał cały talerz głęboki :tak::-)

Dziekujemy za miłe słówka, co do konika to Julka nie bała sie faktycznie wsiąść na niego, ale przejechać sie nie bardzo chciała. Wiec nie zmuszalismy jej, usiadła, pogłaskała, zrobilismy zdjecie i z konia:-D.
Geperty Twjego szkraba widziałam własnie wczoraj na nk i gdyby nie podpis to nie wiedziałabym ze to szczaw. Piekne macie zdjecie w hamaku, a Nikuś na wszystkich bomba

reklama
No widać, że dzien dziecka udany :-)
Dzieciaki takie szcześliwe i rozpromienione, że az miło patrzeć :-)
Wszystkie cudne co do jednego :-)

Nasze zdjęcia z dnia dziecka ma ciocia Zuzanki, bo w pospiechu rodzice zapomnieli zabrac aparat :-)
Byliśmy u rodziców na wsi, Zuzka dostała od dziadka i babci basen, od cioci mega koło ratunkowe (oczywiscie w kształcie ryby - bo nie da rady inaczej) i praktycznie cały dzien (z przerwą na drzemkę) spędziła w basenie. Na szczęście pogoda była piekna, woda nagrzana i Zuzka mogła biegać z gołym tyłkiem :D

Do góry