reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Dziękujemy za miłe słowa;-).
Aaga, Julka śliczności, a mama laseczka;-):-).
Tynka, no teraz wyszło, że tylko moja taka łysa została:wściekła/y::wściekła/y:. A ja się pocieszałam, że póki Twoje włosów nie mają to nie mam się czym martwić:-p:-D. Ja mojej kitki nie zrobie:no:.

reklama
Dziekujemy, dziekujemy, ale mi posłodziłyście - laseczka, mozecie mówić mi tak kazdego dnia:-D - człowiek od razu lepiej sie czuje:-p:laugh2:
Dziękujemy za miłe słowa;-).
Aaga, Julka śliczności, a mama laseczka;-):-).
Tynka, no teraz wyszło, że tylko moja taka łysa została:wściekła/y::wściekła/y:. A ja się pocieszałam, że póki Twoje włosów nie mają to nie mam się czym martwić:-p:-D. Ja mojej kitki nie zrobie:no:.
No chyba nie tylko Hanula, Julka tez łysolka, zobacz na zdjecie. jednak dziekji temu ze włosów ma "mało" to wydaje mi sie jeszcze taka malusia, taki niemowlaczek (musze mezowi dalej dziure wiercic w brzuchu o dzidzie:tak:)

Aaga wybacz, ale Ty zostaw mężową dziurę i niech on się czym prędzej zabiera za Twoją :-p:-p:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D jedna dziura do dzidzi wystarczy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Majuś ale masz piekne zdjęcie w podpisie!! kurcze słodziuśko wyglądacie,Laura ehh uwielbiam te jej minki i ty kochana przepięknie!!
ja też bym chciała fotki z Nikusiem bo mamy mało ale nie ma kto zrobić na dworze a takich domowychy już mam dość

i jeszcze musze to dopisac:-p ślicznie ci w takiej malinowej czerwieni:tak::tak::tak::tak::-)i bluzeczka i pomoadka - miodzio ;*

Martucha, a siostry nie chodzą z Wami na spacery? może wstydzą się z Tobą wychodzić przez tą Twoją oponkę:-p:-D:laugh2::rofl2:. Wybacz, ale kilka dni nic nie pisałam i nie mogłam się powstrzymać. Ale przecież wiesz, jak bardzo Cię lubię prawda:-).

siostry ostatnio zabiegane:dry::baffled:

a co do twojego komentarza to juz sie przyzwyczaiłam do tego że zazdrość przez ciebie przemawia na każdym kroku:crazy::-D:-D:-p

reklama
Do góry