reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Udało mi się w końcu przeczytać to co naprodukowałyście tutaj ;-) Ale tego jest :szok::-D

Proszę sobie tutaj podśmi****ków nie urządzać. Wystarczy mi cebulka, gdzie ja bym niby tego kabaczka miała sobie wsadzić:-p, nie zmieści się:-D.

Jesteś pewna, że się nie zmieści? Hania w końcu się zmieściła, to kabaczek też powinien ;-):-D:rofl2:

Tika, oczywiście że grzebała, nie wspomnę jaka potem brudna wracała do domu:-D. Bo jeszcze wody nie włączyli na działkach. Co ja wsadzałam to ona przychodziła i wyjmowała cebule z ziemi, szła w inne miejsce i tam wsadzała:-D.

Widocznie Hania inaczej zaprojektowała sobie wasz ogródek ;-) Musiała mieć dziewczyna radochę z tego przesadzania cebulki :-D

Mi też się marzy ogródek :tak: Nawet wiem gdzie można znaleźć zaniedbane działki :tak: Jedna jest nawet obok znajomych, ale to jest niestety na przeciwległym krańcu miasta, więc bez auta nie da rady się tam dostać :-( A znajomi mówili nam, że czasem można natrafić na opuszczoną działkę, ale z altanką, więc taka jest zdecydowanie lepsza ;-)

reklama
Dawno sie nie pokazywalismy więc wrzucam zdjątko Błażejka

Załączniki

• S5301905.JPG
    S5301905.JPG
    76,8 KB · Wyświetleń: 37
Boże jakie te nasze styczniaki już duże:szok: A jakie śliczne :-)
A poniżej kilka naszych zdjęc jak byście zapomniały jak wyglądamy to się przypominamy;-):-)
Mama

Julcia

Sandrunia

Dwie na raz :rofl2:

miało być jeszcze Z tatusiem i Z mamusią ale cos mi sie scina:angry: wiec reszta puzniej bo teraz z na spacerek idziemy

Koniec :-)

Niom faktycznie Błażejek jest duuży:szok:Ale skoro on to wszystko zjada:rofl2::rofl2:
Przy mojej Marcie to nawet Twoja Natalka jest duża:-D:rofl2:

Ale błażejek duży chłopak, tez wygląda na wiekszego od Julki.
A dziewczynek xmamy niestety nie widze, tzn. widze tylko jedne zdjecie, Sandry na rowerku, ale juz chyba z niego wyrosła:-D

reklama
Do góry