reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
ja tez widze wszystkie i wczesniej i teraz :-) ciotki wyrzuccie te rozklekotane kompy i kupcie se nowe hehee ;-)
Ja bardzo przepraszam, mój komp to demon prędkości, ostatni szyk mody sprzed 3 lat
Widzę wszystkie fotki, nawet 4, super masz laseczki i sama też laska jesteś Xmama, a Sandruni to kup jakiś większy rower, wiem powtarzam się, ale nie wypada, żeby młodszej siostrze zabierała (joke) :-):-):-):-)
Widzę wszystkie fotki, nawet 4, super masz laseczki i sama też laska jesteś Xmama, a Sandruni to kup jakiś większy rower, wiem powtarzam się, ale nie wypada, żeby młodszej siostrze zabierała (joke) :-):-):-):-)
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Błażej taki duży chłopiec, bo przy dobrze zastawionym stole grasuje, schabowy, sałatka, mniam
Xmamuśka bardzo ładnie wyszłaś na zdjęciu i twoje dziewczynki oczywiście też, a dobrze, że wrzuciłaś takie foty, bo mi ochotę na spacerek z rowerkiem narobiłaś
Xmamuśka bardzo ładnie wyszłaś na zdjęciu i twoje dziewczynki oczywiście też, a dobrze, że wrzuciłaś takie foty, bo mi ochotę na spacerek z rowerkiem narobiłaś
marita21
Mama styczniowa 2007
geperty Błażej taki duży chłopiec, bo przy dobrze zastawionym stole grasuje, schabowy, sałatka, mniam
heheheh to zdjęcie jeszcze ze Swiąt Wielkanocnych
heheheh to zdjęcie jeszcze ze Swiąt Wielkanocnych
T
tynka
Gość
Xmama laski pierwsza klasa wszystkie trzy
A Haneczka w cebulkach bombowa
A Haneczka w cebulkach bombowa
K
konto usuniete
Gość
xmama ja już też widzę was trzy!! super fotki!! jak zwykle jestem zafascynowana twoją fryzurką i dziewczyny jakie odwalone piekna trójeczka z was!!
i fotka w podpisie + to o mamie = bosko!!
i fotka w podpisie + to o mamie = bosko!!
reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
fotka w podpisie + to o mamie = bosko!!
Właśnie to samo miałam napisać, a od tego "o mamie" to aż mi sie łezka w oku zakręciła. No i widze, że na Twoim suwaczku coraz mniej kg - tylko tak dalej