reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Antoś jest cuuuuuuuudowny :-):-):-)!!!! MamoAntosia masz obłędnego synka ... te jego minki :tak: no i ta bluza z napisem OCHRONA :-D:-D:-D super!!!

Maja ... Laurusia też jest booooska w podpisie :-):tak::-):tak::-)!!!

reklama
A mi najbardziej podoba się Antoś pianista:-D:tak:. Ale ogólnie brakło mi słów, żeby opisać jaki Antoś jest superrr:-D. Powiem tak: jak oglądam zdjęcia to papa mi się bez przerwy śmieje:tak::-D:-D:-D.

hehe Antos poprostu superowy:-D:-D:-D

Antoś jest cuuuuuuuudowny :-):-):-)!!!! MamoAntosia masz obłędnego synka ... te jego minki :tak: no i ta bluza z napisem OCHRONA :-D:-D:-D super!!!

no Antos jako ochroniarz powala :-)
Dziękujemy:tak::-).

Powiem tak: jak oglądam zdjęcia to papa mi się bez przerwy śmieje:tak::-D:-D:-D.
No i prawidłowo, kochana:-D. Zięciunio musi się podobać przyszłej teściówce;-):-D:-p

Hehe Antos super jak zwykle chlopak:rofl2:zwlaszcza trzy ostatnie zdjecia sa ekstra:happy2:a zastoj sie tu zrobil bo chyba sie przenioslysmy na stale:eek:;-)na zamkniety..
a tak w ogole to skad masz Antosiowa taka bluze dla Antosia???:-)tez chce taka;-)tylko z napisem Ochronka chyba...

Dziewczyny kochane
ale nam skarby rosną !!!
chciałam wszystkich gorąco uściskać i pozdrowić i życzyć duuuużo zdrówka - dzieci śliczne - u nas wszystko ok - ale mam taki nawał że nie mogę usiąść spokojnie przy kompie... od 2 miesięcy pracuję - Amelkę bawią mi rodzice... a ja wracam o 17,30 i mam dość :( no ale...takie życie :zawstydzona/y: - nie było pracy - było źle, jest praca a i tak mi nie pasuje - że też nie można znaleźć jakiegoś "Złotego środka" :angry: no nic Amelka uśmiechnięta, rozgadana i "rozchodzona" szaleje !!! idzie jej kolejny ząbek (czyli czwarty :)) górna jedyneczka i przez 2 tyg. w nocy był horror, ale już jest ok - co bym nie zapeszyła :zawstydzona/y: z Amelki smok niezły - ma koło 9 kg - pomyślać żę taka z niej była kiedyś kruszynka :-)
zdjęcia z przed miesiąca:
na poprawinach u znajomych

z tatą

postaram się wrzucić trochę nowych zdjęć i wreszcie do WAS wrócić!
trzymajcie się cieplutko a wasze kruszynki ucałujcie od cioci (zapomnianej) :(

reklama
Do góry