reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
dziewczyny coś mi się porobiło z kontem ... nie mogę dodawać żadnych załączników :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a co za tym idzie nie pokażę wam fotek z wakacji i już nigdy w życiu nic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Informacja odsyła mnie do Załączników w panelu sterowania, pousuwałam kupę starych fotek, bo myślałam, że za dużo już wkleiłam zdjęć, ale to niestety też nie pomogło. O co kaman ???

dziewczyny coś mi się porobiło z kontem ... nie mogę dodawać żadnych załączników :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a co za tym idzie nie pokażę wam fotek z wakacji i już nigdy w życiu nic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Informacja odsyła mnie do Załączników w panelu sterowania, pousuwałam kupę starych fotek, bo myślałam, że za dużo już wkleiłam zdjęć, ale to niestety też nie pomogło. O co kaman ???
Mialam idnetycznie, napisalam do Aletki ona nie wiedziala jak to sie naprawia ale napisala jeszcze do kogos wyzej...

reklama
Mariola, Skakanka To mnie teraz zaskoczyłyście :szok: Coś się dzieje z naszym forum? Ja jakiś parę dni temu miałam zablokowane hasło. Wyglądało to tak jakby ktoś próbował wejść na moje konto i zbyt dużo razy wpisał błędne hasło i zablokowało dostęp do mojego nicka. Zostałam zmuszona pozmieniać hasła, bo inaczej nie miałam dostępu do forum :no:

Do góry