reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Monika w pierwszej chwili nie poznalam Witusia tak mi przeszlo przez glowe jakie sliczne oczy ma ta dziewczynka:zawstydzona/y:;-):laugh2:dipiero potem sie przyjzalam czyje to i kto to:-).........mam nadzieje ze mi to wybaczysz ale to wina ogromnej ilosci zdjec i komentarzy , ktore probowalam jako tako nadrobic:dull:

No muszę się zastanowić czy wybaczyć ci taką pomyłkę ... ;-) Po baardzo długim zastanowieniu się wybaczam ci :-D:-D:-D:-D

Skakanka ... świetne foto i twoje lalunie kochane :-)

Podpisuję się obiema rękami i nogami :-D

Robert - faktycznie się zmienił, zmężniał :-D
Oskarek - fajowy pan kapitan :tak:
Dominik - ale z niego elegant :happy2:
Taja i Emi - przecudne panienki. Bosko wyglądają obie w tym kojcu i a wózku, chyba muszą się ze sobą dobrze dogadywać ;-) Obie prześlicznie wyglądają w tych różowościach :-D Tynka, możesz być z nich dumna :tak:

Mowicie, ze do mnie podobny??? Hmmm.... nie wiem. Moze... Ech w sumie to jest podobny do siebie. A jak bedzie wiekszy to zobaczymy co z tego wyjdzie. :tak:

Karola, chyba zapomnialas wkleic Aryanka;-):-D.
A ja nie wiem, czy Robercik do mamy podobny, bo ja nie wiem jak aph wygląda, o!

możesz odwiedzić stronkę z Robertem na bobasach (Aph ma w podpisie) to i Anię zobaczysz :-)

A propos Aniu ... byłam własnie pooglądać fotki Roberta i musze ci powiedzieć, że Jeremi ma podobne fotki z ogródka : basenik, w ręczniku ... albo z basenu :-D A to z trzema rękami .... rewelacyjny pomysł .... chyba zerznę ;-):sorry2::sorry2:

reklama
Do góry