reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Wszystkie dzieciaczki jak zwykle przesliczne.

Karlam, Robert ma takie same body z helikopterem, byly dwa w komplecie z dlugim i krotkim rekawkiem. Tylko nasze juz pomalu zamale sie robia (74). :-( Niestety a szkoda, bo super sa.

reklama
o kurcze to zes mi teraz rogala doprawila :-) DZIEKUJE!! ;-) przyda sie bo strasznie sie doluje ze slub tuz tuz a ja nie moge na siebie patrzec :-(

Ty się nie dołuj bo naprawdę ładna z ciebie kobita :-D
Zdjęcia Michasia oczywiście super, ale najbardziej podoba mi się to trzecie, w łóżeczku oraz te z pilotem ;-):tak::-D Prawdziwy facet z niego skoro sięga po pilota ;-):-D

Ania_Zywa Gratuluję, udało ci się. A Hania jest śliczna. Jak rozszyfrujesz wklejanie dalszych zdjęć to czekamy na następne. :-D

Breta to samo tyczy się ciebie. Gratuluję zdolności :-D

Hehe:-). No to mamy kolejne zdjęcie:-). Nie wiem jeszcze jak wstawic w większym formacie, ale napewno to rozszyfruję:tak:;-). A co do kompleksów na tle wagi, to ja zrzuciłam po ciąży sporo, ale brzucha pozbyc sie nie mogę:wściekła/y:.
Karlam - nie przejmuj się wagą, najważniejsze że się mężowi podobasz:-). Przyszłemu mężowi:-).

reklama
Ania_zywa moj obecny maz a jednoczesnie przyszly hehe ;-) jestesmu po cywilnym a przed nami koscielny.
fakt podobam mu sie ale dla mnei wazne jest aby podobac sie sobie, stedy czuje sie lepiej i mam wieksza pewnosc siebie :-) a poza tym slub to slub :-) no ale 3 razy w tygodniu cwicze wiec moze cos tam sie ruszy :-)

Tika gdzie ? jaki brzuszek?
zaraz dla porownania wstawie zdjecie sprzed ciazy i tez tak chcialam wygladac do slubu ale nie ma szans :-(

Do góry