reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Karlam ... super zdjęcie, ślicznie na nim wyglądasz :-):tak:, ale jestem przekonana, zresztą pewnie nie tylko ja ;-):cool2:, że na ślubie też będziesz wyglądała prześlicznie :tak::tak::tak:i ja tam na tych Twoich nowych zdjęciach w Waszej galerii widziałam co prawda tylko kawałek ... ale za to bardzo zgrabny kawałek twojego brzuszka :-).
Z drugiej strony rozumię Cię bardzo dobrze, dla mnie też jest bardzo ważne, by akceptować samą siebie ... ale ty już dużo osiągnełaś do tej pory, a do ślubu masz jeszcze prawie 1,5 miesiąca i ćwicząc 3 razy w tygodniu może być tylko ciągle lepiej :-):tak:, więc trzymam kcikaski za dalsze postępy!!!

reklama
Karlam
Hehe, niestety nie byłam w temacie, ale teraz już wiem, że niedługo zostaniesz żoną swojego męża:-);-). A co do tych ćwiczeń, to podziwiam za motywację, ja po kilku dniach ćwiczeń miałam takie zakwasy, że ruszać się nie mogłam:-(. Też nie czuję się dobrze ze swoja wagą, ale na razie brak mi motywacji i wytrwałości:-:)zawstydzona/y:.

Karlam uwazam ze naprawde nie ma o czym dyskutowac wygladasz super. Oczywistym jest ze po ciazy trzeba troszke popracowac nad soba i nie zawsze efekty widac od razu. Na wszystko potrzeba czasu. I nie narzekaj bo naprawde inni maja gorzej:-):-):-). Uszy do gory cwiczyc i ogladac efekty;-)

Kama - super fotki :-), a Dominiczek debeściarski, jakie on fajne minki robi :-):-)... a to zdjęcie na trwie i na huśtawce istna rewelacja!!!! No i jeszcze śliczne zdjęcie z mamusią :tak:

reklama
MamaAntosia,Kama dzieciaczki przeurocze:-D

Karlam Laska z ciebie i tyle nie przejmuj sie napewno osiagniesz swoj cel do slubu,ja sama walcze i zostalo mi jeszcze 4 kg do wagi z przed ciazy,a wygladasz z tymi 10ma lepiej niz ja :laugh2:,ja mam brzuch w paski od rozstepow i biodra tez,ale piernicze to,wazne ze maz mnie kocha,a koszulki na lato mam do bioder:-Dciesz sie ze dzidzia zdrowa i szykuj sie na weselisko;-)

Do góry