reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Agata bardzo ładnie wygladałas po mimo ze to było w 2004 roku a przeciez moda sie zmieniamiałas ładna sukienkę
Gosia nie martw sie, wczoraj była jakas zła aura dla nas wszystkich ja sie za to dzis pokłóciłam
Martula bardzo mi sie razem podobaliście zreszta juz gdzies to zdjecie widziałam, chyba masz album w necie. Ślicznie. Ja tez brałam slub juz z brzuszkiem (30 wrzesoeń)
Gosia nie martw sie, wczoraj była jakas zła aura dla nas wszystkich ja sie za to dzis pokłóciłam
Martula bardzo mi sie razem podobaliście zreszta juz gdzies to zdjecie widziałam, chyba masz album w necie. Ślicznie. Ja tez brałam slub juz z brzuszkiem (30 wrzesoeń)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Chyba nie tylko Wy dwie Bo ja też 2w1 byłam Plus mój mąż oczywiście
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Oliweczka, masz rację to takie troszkę celtyckie. Gdyby nie to, że to była zima i mimo wszystko wywołałabym lekki skandal, to najbardziej chciałam do ślubu iść w takiej zwiewnej białej sukieneczce prostej, jednowarstwowej i z wiankiem i na boso..... a wesele chciałam mieć na podwórku, stoły pięknie przystrojone, mnóstwo polnych kwiatów... No niestety, tylko tyle z tych marzeń udało mi się zachować
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Patch mi też się marzyło coś takiego, ale nie wyszło Muszę przyznać, że wyglądałaś bardzo oryginalnie Zresztą ślub w drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia też był fajnym pomysłem I pewnie i tak nie "tylko tyle" marzeń udało Ci się zachować;-)
reklama