reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

reklama
Zapodaje dzisiejszą fotkę, tydzień 17.początek.

aaaa0013cx1.jpg

:happy: :cool2: :-) Madziara jej, dziękuję bardzo!

A kiedy Ty pokażesz brzucho? Bo ja juz tu trzeci raz występuję.

Zdjęcia wczoraj zrobiłam, teraz się pomęczę żeby je wkleić tutaj, może się uda...
HMMM, próbowałam, ale strasznie duże wychodzą, musze sprawę odłożyć na później, bo nie mogę ich zmniejszyć, jak sie uda to spróbuję ponownie

Chyba się udało. Stwierdziłam że tak łatwo się nie poddam;-). Zdjęcie zrobione wczoraj, czyli 16 tygodni i 6 dni. Ja jestem z tych okrąglejszych , więc brzucholek też nie mały:-D

rysunek3lm0.jpg

rysunek2vn3.jpg

Naur,Viviana,Mrozik piekne brzuszki,ale nadal uwazam za moj jest najwiekszy:szok: Nie mam pojecia co bedzie potem.On rosnie w zastraszajacym tempie:tak: naprawde.Dzidzia ma 14 cm i jest to prawdopodobnie chłopak ale dokładnie dowiemy sie w 21 tyg chyba ze odwróci sie pupa jak to ma w zwyczaju moja dzidzia:tak: Do niedługiego zobaczenia:-)

reklama
Zdjecie zrobione przed chwila, tak pozno bo dopiero teraz znalezlismy na to czas z moim C. Sama nigdy bym nie doszla do tego jak to zrobic.
Jak na nie patrze to wcale ten moj brzucho nie taki maly,wydawalo mi sie ze jest mniejszy.:eek:

(19 tydzien ;4dni)
brzuch.jpg

Do góry