reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

reklama
Dziewczyny chcałam wgrac brzucha ale nie umiem z tym adresem. Poprosze o wskazówki:eek:

Dzieki dzieki, oto efekty moich dzialń. Tak wyglądam teraz:
atcaniespodziankawb1.jpg

A tak na finiszu z Igusią:
atcaigaoj1.jpg

O Atas, widzę że podołałaś sztuce wklejania zdjęć!

No, no brzusio niczego sobie, za to ten z Igą suuper!

Dzieki, No jakos podołałam, ale mi net chodzi tragedia, musze tylko jeszcze troche pozmniejszac bo za duze są.

kira24 mójbrzucho jest podobny do twojego, po po pierwszej ciazy zostało mi co nieco itak po kilku próbach zrzucenia zbędnego balastu po 4 latach znowu jestem w ciąży ale obiecuje sobie że terazniech się wali pali to zrzucę te zbędne kiloski bo ponoć przy dwujce dzieci i ja jeszcze trzeba do pracy wrócic to się gubi migiem, co do zdjęciec to muszę się pobawić aparatem i zgraćkilka do kompano i jeszcze nie opanowałam sztuki wklejania zdjęc i suwaczkó jak widać, aha jestem amma wrześniową (2 Wrzesień mam termin) czyli zaczynam od jutra 14 tydzień

Chciałyście to macie:-DMało roznegliżowany,ale coż-nie wszystko naraz:tak:
Brzuszek z konca 16 tyg.
2ljkyvm.jpg

48qtyzp.jpg

Jak już bede miała neta to zrobie aktualne-mam nadzieje ze bedzie to 18-19 tydz.a nie później:confused:Oby szybko nam założyli:tak:

reklama
No Kira brzusio na schwał! I wcale nie mały, chociaz teraz wygląda na 4 miesiąc a nie na siódmy, hihi.

Do góry