reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Fajne macie brzuszki. A ja myslałam że mam za duży, ale widze że normalny;-). Jak mąż wróci z dokształcania się to mi pstryknie zdjęcie i może uda mi się je wkleić mojego brzucholka, ale to będzie dopiero po weekendzie. Powiem wam że tak mi strasznie szybko ten czas leci że nawet nie zauważyłam że to 4 miesiąc. Mój mąż znajomym nadal mówi że trzeci, jak go pytają
Fajnie macie z tymi brzuchami , u mnie nie ma na razie czego fotografowac. Chodzę w swoich normalnych ciuchach i pewnie jeszcze długo pochodzę , bo ja z tych co dobrze "chowają" swoje dzieci. Przy Weronice było widac dopiero w siódmym miesiącu, a teraz zapowiada się że jeszcze później. W poprzedniej ciąży na tym etapie miałam już trzy kilo na plusie , a teraz jeszcze nic, byc może dlatego , że wszystko ma smak trocin i nie za bardzo mam chęc na jakiekolwiek jedzenie. Jem bo muszę i to wszystko, a cały dzień w biegu za Weroniką, żeby sobie czegoś nie zrobiła ( jest bardzo ciekawska i wszędzie włazi nawet tam gdzie teoretycznie się nie da). Zawsze ciężko było mi żeby przytyc , a byle zmartwienie powodowało to , że chudłam w tempie błyskawicy. Po jej urodzeniu waga spadła mi dwa kilo poniżej wagi sprzed ciąży. Szkoda , bo tak bardzo chciałam przytyc i nie wyglądac jak dziecko z etiopii.
ech,a ja zazdroszcze Ci,Magda25,mnie brzuchol rosnie i juz mi ciezko,co dopiero bedzie za pare tygodni:-) Wolalabym,zeby nie rosl tak szybko...juz do niczego sie nie dopinam,a biust tez mi sie powiekszyl,choc zawsze był duzy...
Ja teraz w 17 tygodniu jestem i nic mi nie widac. Niby przybylo kilka cm, ale w niektorych spodniach dalej musze pasek nosic, coby nie spadaly. Na golo widac, ze sie troche wybrzusza, ale nie az tak, coby ktos obcy mogl zobaczyc. A wczoraj sie wzielam za siebie i zaczelam w koncu pic ile trzeba, i mi spadlo 3cm w obwodzie w ciagu jednej doby (widac tylko wode chowalam w srodku).
Maluch to pierwsze dziecko, nie wiem kiedy sie pokaze, hmmm...
W sumie, w tej chwili, gdyby nie brak okresu i bole jak sie troche poruszam, to bym nawet nie zauwazyla, ze w ciazy jestem.
Maluch to pierwsze dziecko, nie wiem kiedy sie pokaze, hmmm...
W sumie, w tej chwili, gdyby nie brak okresu i bole jak sie troche poruszam, to bym nawet nie zauwazyla, ze w ciazy jestem.
Czarodziejka
Fanka BB :)
LIDKA - JAKI SPORAŚNY BRZUSZEK JAK NA 17 TYDZIEŃ,,,,NIESAMOWITE....ALE PIĘKNY JEST. DZIDZIUŚ TO MA ISTNĄ WILLE Z BASENEM
ALE FIGURKA TEŻ NIECZEGO SOBIE...GRATULUJĘ :-)
reklama
LIDKA - JAKI SPORAŚNY BRZUSZEK JAK NA 17 TYDZIEŃ,,,,NIESAMOWITE....ALE PIĘKNY JEST. DZIDZIUŚ TO MA ISTNĄ WILLE Z BASENEM
tak to jest jak juz wczesniej na brzuchalu bylo troche tlyszczyku Teraz jak zaczal sie pokazywac to go przez tluszczyk widac bardziej
Podziel się: