reklama
Mrozik swietny brzuchalek:-) wydaje mi sie ze mamy podobny jelsi chodzi o kształt i obnizenie.
Kira Twój brzunio rzeczywiscie bardzo obnizony:-):-):-) moja mama tez mowi ze jak sie juz wsadzi reke miedzy biust a brzuch to do porodu chwilunia, wiec ja mam jeszcze czas na to wyglada, no chyab ze mi nie opanie.
Ola dzieki za komplement a bluzeczka kupiona w Orsey i bardzo jestem z niej zadowolona bo sluzy cala ciaze
Kira Twój brzunio rzeczywiscie bardzo obnizony:-):-):-) moja mama tez mowi ze jak sie juz wsadzi reke miedzy biust a brzuch to do porodu chwilunia, wiec ja mam jeszcze czas na to wyglada, no chyab ze mi nie opanie.
Ola dzieki za komplement a bluzeczka kupiona w Orsey i bardzo jestem z niej zadowolona bo sluzy cala ciaze
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Dziewczyny śliczne macie te brzuszki ja bym chętnie wstawiła ale brak kabelka do przesłania zdjęć moze coś wykombinuje bo to ostatnie momenty na uwiecznienie brzuszków.
Rabbit malutki masz ten brzuszek ale śliczny jest i niemartw się jego rozmiarem mój tez niewygląda na dziewiąty miesiąc choc jest wiekszy od Twojego
Rabbit malutki masz ten brzuszek ale śliczny jest i niemartw się jego rozmiarem mój tez niewygląda na dziewiąty miesiąc choc jest wiekszy od Twojego
czarnula83
Fanka BB :)
36 tydz
37 tydz
39 tydz
37 tydz
39 tydz
czarnula83
13 kg przytylam wzesniej bylam chuda a teraz dupa jak szafa trzy drzwiowa hehe
reklama
czarnula83
a wiesz chyba nie. przynajmniej tak mi sie wydaje, jakos nie potrafie u siebie rozrozniac
Podziel się: