reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

reklama
No ja na 100% kupie chociazby po to zeby mieć spokojne sumienie, że coś zrobiłam żeby wrócić do formy ;-) trzeba smarować tym żelem brzuch, uda i pośladki :-D

żeby tylko starczyło kupić i już...bo u mnie to najgorzej z systematycznym wcieraniem, kremowaniem...leniwiec ze mnie:zawstydzona/y:

Natalia tez jestem leniwa ale jak zobacze obwisły fałd skóry to uwierz mi bedę zmobilizowana jak nigdy w życiu :-D:tak::szok:

Oto mój obiecany ogromny brzucholek i ogromna, spuchnięta ja;-), zdjęcie zrobione przed chwilą, jeszcze gorące. To końcówka 37 tygodnia (o ile dobrze licze :-p)
brzuch37tcqz1.jpg

I zrobiły mi się takie malutkie rozstępy - na pośladkach z boczku :szok:. Niestety tam nie smarowałam i mam za swoje :zawstydzona/y:. Aha i jak widac brzuch znacznie się obniżył, bo wcześniej to mogłam piersi na brzusiu trzymać i nie nosiś stanika ;-)

Dzisiaj jest jeszcze niżej brzuchol. Zmiany są naprawdę widoczne u mnie gołym okiem, bo brzuch mi niemal majty zasłania;-) i zgaga zelżała, tylko czasami mnie złapie leciutko a miałam przeokropną :dry:. Raabit, a w pępku mam już 122 cm !!:szok::-D, przed ciążą miałam jakieś 75 :tak:. Na brzuchu rozstępy się nie porobiły, za to na boczku pupci tak, a tam mało przybyło :confused:

reklama
Raabit ale maluszek ten twoj brzucholek:shocked2:, fajnie, nie bedziesz miala problemu z nadmiarem skory i pewnie rozstepow taz nie masz.

Janbor brzusio sliczny i to wdzianko tez fajne.

Mrozik to samo, sliczny brzusio i super spodnie:happy:

Do góry