reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

Dzieki Kira jego rozmiary mnie przerażają:szok:

Raabit dokładnie ty sie nie martw tylko ciesz, bo pewnie po porodzie to w ogóle nie bedzie widać brzuszka a my obdarzone takim sprzetem długo sie bedziemy musiały namęczyć nim wrócimy do normalnego stanu, bo tak rozciagnieta skórra to raczej szybko nie wróci na swoje miejsce, trzeba jej bedzie duuuzzzzooo pomagac:szok::szok:

reklama
Janbor doskonale Cie rozumiem-mam w "talii:118 cm wiec mi też będzie baaaaaaardzo cieżko wrócic do stanu wczesniejszego:-pAle damy rade:tak:

Kira ja nawet nie biore innej opcji pod uwagę:szok::-(
Tylko jak zregenerowac skóre tak naciagnietą?? Znasz jakies sposoby, sprawdzone specyfiki czy cos takiego????

Janbor sprawdzałam przed chwilą i mam 98cm w pasie na wysokości pępka :szok:
A co do specyfików to ja już zdecydowałam, że kupie sobie ten żel regenerujący poporodowy firmy Mustela! :tak: u mnie w aptece kosztuje 93zł. Stwierdziłam ze tyle kasy idzie na dzidzie że mamusia też musi cos na siebie wydać :-D

Raabit własnie tez sie zmierzyłam i na wysokości pępka mam 114:szok::szok::no: kurde kiedy???? W cycach 100 cm:-) dupsko znaczy biodra 114:szok::szok::szok: no jak ja to zrzuce dziewczyny???

Janbor nie przejmuj sie :tak: czytałam u czerwcówek że zrzucanie kilogramów idzie im całkiem nieźle takze głowa do góry :-)

reklama
Kira podobno właśnie na nadmiar tej skóry to dobry jest żel musteli dlatego mam zamiar go zakupić :tak:

Do góry