reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

Lidka super figurka i brzucho pokaźne!

A ja nie mam aparatu, bo mi się złom do końca rozleciał...buuu..i nie zrobię fotek brzuchola.

reklama
Dzieki dziewczyny- jestescie kochane :-) ale gdzies te 14 kilo musialo wlezc :eek::zawstydzona/y: Wiec i w dupsko ;-)i nogi tez poszlo- ale co tam- ja sie tym nie przejmuje teraz- potem bede sie odchudzac ;-)

HEHE. LIDKA mam identyczny brzuchol. Tylko u mnie ............20kg. Dupsko jak szafa 3- drzwiowa, jedno udo jak kiedyś 2 razem no i cellulit. Jadłam właśnie jagody i poziomki i ............też zgaga. Nie mogę brać renigastu non stop!

Mój brzuchalek po 2 tyg :) - 30+4

edyl1.jpg

Lidka brzusio sliczny, a te kilogramy co ci powlazily tu i tam to sie chyba porozlazily wszedzie bo wogole ich nie widac:no: :tak::tak::tak:

Edyta
sliczny dorodny brzucholek:tak:, bardzo zgrabny:tak:

Hej Dziewczyny Ja Jestem Z Lipcowek Termin Na 12 Lipca ...macie Bardzo Duzzze I Sliczne Inkubatorki Pozdrawiam I Zycze Szczesliwego Rozwiazania!

Piękne brzuszki dziewczynki:tak:zazdroszcze wam takich gładkich brzucholków.Moje rozstepy sa makabryczne:szok::no:niby po tych kremach troszke zjasnialy ale nadal sa widoczne.:zawstydzona/y:

a oto i moj brzuchol w 33 tc. i obwodzie 113cm.
Roztepow nie mam:tak: i chyba nie bedzie , wklepuje w siebie tony kremiku, ale pojawily sie male krostki - potowki , bo kremik tlusty no i goraco , cos za cos.

Śliczny !!:sorry2:Ja też wklepywałam tony kremiku,i żeli i nic:no: oprócz tego że mam mega gładką skóre to rozstepy i tak są:-(taka moja uroda i cóż poradzić,potem sie bede martwić:-pNajważniejsze że dzidzia zdrowa:tak:

reklama
Do góry