reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

28 tydz
img0001ph8.jpg

31 tydz
img0035xx5.jpg

img0036ad7.jpg

reklama
czarnula - ale fajnie wyglądasz a sam kształt brzuszka masz podobny do mojego taki wysuniety do przodu:-) Szkoda tylko że ja niejestem taka szczuplutka w pozostałuch czesciach jak Ty , tylko pozazdrościc :tak: mi strasznie przytyła pupa i uda aż mi sie na nie patrzeć nie chce :baffled:

ja tez jak spojrze w lustro widze duza dupe a maz ostatnio stwierdzil ze na tylku i nogach mam wielki "celulit" hehe chyba czas z tym cos zrobic :)

Madeline brzuszek malutki, ale sliczny, a co sie wogole z toba dzieje??? dlugo cie juz u nas nie ma:eek:
Edyta
jestes bardzo podobna do mojej przyjaciolki z Warszawy:tak:, brzusio dorodny-sliczny
Aniulka masz super brzusio, i ta ciemna linie prosta jak strzala , moja to tak troche jakby w luk szla:oo2:
Czarnula, a ty najszczuplejsza z nas wszystkich chyba jestes, takze z ta duza dupa to ci nie wierze:-p, sliczny zgrabny brzuszeczek:tak:

Musze koniecznie zrobić aktualną fotke i też wkleić :) a powiedzcie mi ile macie centymetrów w brzuszku? ja na wysokości pępka mam 93cm i nie wiem czy to dużo?

reklama
Do góry